Φυλάκιση 6 μηνών στον άνδρα που χαστούκισε 22χρονη έξω από καφετέρια

Η βίαια επίθεση είχε προκαλέσει κύμα οργής στη Γαλλία

Δείτε στο video την επίθεση που σόκαρε την κοινή γνώμη στη Γαλλία και έγινε viral στα social media

 

Σε φυλάκιση έξι μηνών καταδικάστηκε ο άνδρας που προκάλεσε την κατακραυγή της κοινής γνώμης τον περασμένο Ιούλιο, όταν χαστούκισε 22χρονη έξω από καφετέρια στο Παρίσι.

Θύμα της επίθεσης, η φοιτήτρια Μαρί Λαγκέρ η οποία δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση από τον δράστη και «τόλμησε» να του απαντήσει.Τότε εκείνος άρχισε να την γρονθοκοπεί μπροστά στο εμβρόντητο πλήθος.

Η 22χρονη όμως δεν έμεινε άπραγη. Ανέβασε το video της επίθεσης στο Facebook της στις 25 Ιουλίου, με αποτέλεσμα το θέμα να πάρει τεράστιες διαστάσεις.

Παρενόχλησε 22χρονη και μετά τη χαστούκισε επειδή του απάντησε

Το κύμα οργής που προκάλεσαν οι βίαιες ενέργειες του δράστη, έδωσαν ώθηση προκειμένου να ληφθούν μέτρα κατά της σεξουαλικής παρενόχλησης στους δρόμους της Γαλλίας με την επιβολή προστίμων. 

Το δικαστήριο που έγινε σήμερα, καθόρισε ότι ο κατηγορούμενος, Φιράς Μ., ήταν υπεύθυνος για τις ενέργειές του όταν χτύπησε τη Λαγκέρ. 

Έτσι απεφάνθη σήμερα ο άνδρας αυτός να πληρώσει πρόστιμο ύψους 2000 ευρώ. Η ποινή περιλάμβανε επίσης άλλους 6 μήνες φυλάκισης με αναστολή. Επιπλέον, ο καταδικασθείς θα πρέπει να υποβληθεί σε θεραπεία για εθισμό στις ναρκωτικές ουσίες και το αλκοόλ. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top