Ήπιε τσάι με τη γιαγιά του και μετά της έκοψε τον λαιμό με μαχαίρι ψωμιού

«Λυπάμαι αλλά σκότωσα τη γιαγιά μου» είπε στη νοσοκόμα του οίκου ευγηρίας

Σκότωσε τη γιαγιά του στο Έσεξ

Τραγικό θάνατο είχε μια 94χρονη στο Έσεξ της Αγγλίας από τα χέρια του ίδιου της του εγγονού. Το ανατριχιαστικό έγκλημα έγινε στις 29 Νοεμβρίου του 2017, μέσα στον οίκο ευγηρίας που φιλοξενείτο η ηλικιωμένη. 

Τη μέρα της δολοφονίας, ο 33χρονος Antony Jennings επισκέφθηκε τη γιαγιά του, Ruby Wilson. Αφού κάθισε μαζί της και ήπιαν τσάι, έβγαλε ένα μαχαίρι ψωμιού και της έκοψε τον λαιμό. Λίγο μετά, βγήκε από το δωμάτιο και είπε σε νοσοκόμα «Λυπάμαι αλλά σκότωσα τη γιαγιά μου».

Το προσωπικό του οίκου ευγηρίας δήλωσε ότι η 94χρονη που έπασχε από άνοια, έδειξε να χάρηκε που είδε τον εγγονό της. 

Η γιαγιά βρέθηκε δολοφονημένη στην πολυθρόνα του δωματίου. Αμέσως σήμανε συναγερμός και ο 33χρονος εγγονός συνελήφθη. Φώναζε συνέχεια: «Δεν το άντεχα άλλο! Δε θυμόταν κανέναν, δεν καταλάβαινε, ήταν ούτως ή άλλως “νεκρή”».

Οι ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο δράστης, έδειξαν ότι έπασχε από παρανοϊκή σχιζοφρένεια, με στοιχεία ψύχωσης. Στη δίκη, η οποία ξεκίνησε σήμερα και αναμένεται να διαρκέσει δύο εβδομάδες, ο κατηγορούμενος συνοδευόταν από φύλακες και νοσηλευτικό προσωπικό ψυχιατρικής κλινικής. Ο  ίδιος ομολόγησε το έγκλημα και καθόλη τη διάρκεια της δίκης, κοιτούσε στο κενό. Η υπεράσπιση επεσήμανε ότι πάσχει από χρόνια ψυχολογική προβλήματα. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top