Κόκκινη κάρτα από τον Τράμπ στους δημοσιογράφους

Ο Τράμπ δεν έχασε την ευκαιρία να επιτεθεί και στα social media

Ο Αμερικανός Πρόεδρος δέχθηκε στο Οβάλ Γραφείο τον Πρόεδρο της FIFA,  έδειξε κόκκινη κάρτα στους δημοσιογράφους ενώ εξαπέλυσε επίθεση κατά της Google και των social media.

Ο Ντόναλντ Τραμπ έμαθε τι είναι η κόκκινη κάρτα στο ποδόσφαιρο και αμέσως την έδειξε στους δημοσιογράφους. Αρχικά έκανε ότι τους την πετάει αλλά ο Πρόεδρος της παγκόσμιας ομοσπονδίας ποδοσφαίρου τον διόρθωσε.

Ο Αμερικανός Πρόεδρος δέχτηκε τον Τζιάνι Ινφαντίνο στο γραφείο του αφού οι Ηνωμένες Πολιτείες μαζί με το Μεξικό και τον Καναδά θα φιλοξενήσουν το Μουντιάλ του 2026.Για αυτό και πήρε μια φανέλα ποδοσφαίρου με το όνομα του και τον αριθμό 26 στην πλάτη. 

Ο Tράμπ έδειξε και κίτρινη στα social media 

Ο Τραμπ δεν έχασε την ευκαιρία να επιτεθεί στα social media αλλά και την google ότι παίζουν πολιτικά παιγνίδια και ασκούν λογοκρισία.

"Νομίζω ότι η Google εκμεταλλεύεται πραγματικά πολύ κόσμο...Νομίζω ότι αυτά που κάνουν η Google και άλλοι, αν δείτε τι γίνεται στο Twitter,αν δείτε τι γίνεται στο Facebook,καλά θα κάνουν να προσέχουν..." 

Αλλά και ο ίδιος την επίθεση κατά της Google την ξεκίνησε από το Twitter

Τα αποτελέσματα της Google για τις λέξεις "Trump News" δείχνουν μόνο ότι μεταδίδουν τα Fake News Media...    

Στο Twitter έγραψε επίσης ότι η Κίνα «χάκαρε» τα προσωπικά e-mails της Χίλαρι Κλίντον. Κάλεσε μάλιστα το αμερικανικό υπουργείο Δικαιοσύνης να ερευνήσει την υπόθεση
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top