Άγριο έγκλημα στη Ρωσία: Tην τεμάχισε και πέταξε τα κόκαλά της

Ο δολοφόνος ήταν κρυφά παντρεμένος και είχε μια μικρή κορούλα

Έγκλημα Ρωσία

Τραγικό παιχνίδι επεφύλασσε η μοίρα για μια 27χρονη κοπέλα από τη Ρωσία η οποία ερωτεύτηκε τον δολοφόνο της.

Ο 36χρονος Dmitry Zelensky, είχε τάξει μια παραμυθένια ζωή στην Tatiana Melekhina. Της είχε υποσχεθεί νέα αρχή στην πόλη και έτσι έφυγαν μαζί από την απομονωμένη πόλη Gubakha της Ρωσίας για να συζήσουν στην επαρχιακή πρωτεύουσα του Perm.

Αντ΄αυτού την σκότωσε, στη συνέχεια την τεμάχισε, έκανε το κρέας της κιμά και πέταξε τα κόκαλά της στα ψάρια.

Ο 36χρονος ο οποίος έκανε διπλή ζωή καθώς ήταν παντρεμένος με μια άλλη γυναίκα έχοντας αποκτήσει και μια μικρή κορούλα, της αφαίρεσε τη ζωή με τον πιο άγριο τρόπο.

Αστυνομικές πηγές κάνουν λόγο για απίστευτη βαρβαρότητα στο έγκλημα το οποίο σόκαρε ακόμα και σκληροπυρηνικούς ντετέκτιβ:

«Δεν τεμάχισε απλώς το πτώμα της. Αλλά χώρισε το κρέας από τα κόκαλα. Το “κρέας” το έκανε “κιμά” τον οποίο πέταξε στην τουαλέτα και τράβηξε το καζανάκι. Τα κόκαλα τα κράτησε και τα έδωσε στα ψάρια να τα φάνε σε λίμνη της περιοχής», αναφέρουν αστυνομικές πηγές στη «Daily Mail».

Στόχος του ήταν να κρύψει τον φόνο.

Ο πατέρας της Tatiana δήλωσε την εξαφάνισή της όταν εκείνη δεν τον πήρε ποτέ τηλέφωνο για να του πει ότι έφτασε στο Perm παρά το γεγονός ότι του είχε υποσχεθεί πως «θα σε καλέσω με το που φτάσω».

Η αστυνομία ανέκρινε αμέσως τον βασικό ύποπτο Dmitry Zelensky, o οποίος και ομολόγησε τον φόνο της, περιγράφοντας με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες πώς κατάφερε να την ξεφορτωθεί.

Τραγική φιγούρα και η σύζυγος του δολοφόνου, που επίσης ονομάζεται Tatiana και δε γνώριζε ότι ήταν παντρεμένη με ένα «τέρας»:

«Δεν ξέρω τι να πω…» δήλωσε η 44χρονη στην τοπική εφημερίδα, αναφέροντας πως ζούσαν χωριστά ο ένας από τον άλλον αλλά δεν είχαν πάρει διαζύγιο.

«Δε φανταζόμουν ποτέ πως θα ήταν τόσο βίαιος» κατέληξε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top