Πρώτο θέμα στα ξένα μέσα ο θάνατος των δίδυμων κοριτσιών

«Γεννήθηκαν και “έφυγαν” μαζί»

Δείτε το ρεπορτάζ για τον θάνατο των δίδυμων κοριτσιών στο Μάτι

Παγκόσμια συγκίνηση για τον θάνατο της Σοφίας και της Βασιλικής, των δίδυμων κοριτσιών που γεννήθηκαν και «έφυγαν» μαζί από τη ζωή στις φωτιές που κατέκαψαν το Μάτι. Η τραγική είδηση του θανάτου τους είναι πρώτο θέμα σε δεκάδες ξένα μέσα, καθώς η ιστορία τους συγκλόνισε όλον τον κόσμο. 

Τα δύο κοριτσάκια χάθηκαν για πάντα στα εννιά τους μόλις χρόνια, την αγκαλιά του παππού και της γιαγιάς που δεν κατάφεραν να τα μεταφέρουν με ασφάλεια στη θάλασσα και να τα σώσουν. 

«Τα 9χρονα δίδυμα που αγνοούνταν από τις φωτιές στην Ελλάδα πέθαναν αγκαλιασμένα με τους παππούδες τους», είναι ο τίτλος της Daily Telegraph, ενώ το Reuters κάνει εκτενές αφιέρωμα σε όλους τους νεκρούς από την καταστροφική φωτιά με ιδιαίτερη αναφορά στα δύο κοριτσάκια. 

Άρθρο για την τραγική κατάληξη της Σοφίας και της Βασιλικής Φιλιπποπούλου δημοσιεύει και η Daily Mail, ενώ πρώτο θέμα είναι ο θάνατός τους και στο αμερικανικό δίκτυο ABC News. 

«Νεκρά τα δίδυμα κοριτσάκια που αγνοούνταν στην Ελλάδα», είναι ο τίτλος του Independent, ενώ αμέτρητα είναι τα δημοσιεύματα για τα θύματα της φωτιάς στο Μάτι σε διεθνείς ειδησεογραφικές ιστοσελίδες. 


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top