Τρομακτικές εικόνες από το Λας Βέγκας - Έτρεχαν να γλιτώσουν από τον μακελάρη

Στο φως νέο ανατριχιαστικό βίντεο

Στο φως της δημοσιότητας δόθηκε από την αστυνομία βίντεο από το μακελειό του περασμένου Οκτωβρίου στο Λας Βέγκας, τη στιγμή που ο Stephen Paddock ανοίγει πυρ εναντίον των θαμώνων συναυλίας.

Τις εικόνες τρόμου κατέγραψε κάμερα από την κορυφή του Mandalay Bay Resort. Ο 64χρονος Paddock επί δέκα ολόκληρα λεπτά πυροβολούσε στα τυφλά, ασταμάτητα από το δωμάτιο του ξενοδοχείου του με τον κόσμο που είχε πάει στη συναυλία να τρέχουν πανικόβλητοι για να σωθούν.

Η αστυνομία μάλιστα έδωσε στη δημοσιότητα και 518 κλήσεις που έγιναν στις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης από μάρτυρες, οι οποίοι ούρλιαζαν, ζητώντας βοήθεια.

«Πέφτουν σφαίρες! Πέφτουν σφαίρες! Γρήγορα», ακούγεται μια γυναίκα να ουρλιάζει ενώ ο χειριστής της ζητά να του που πει πού βρίσκεται. Η γραμμή κόβεται. Ο χειριστής τηλεφωνεί ξανά και απαντά μια άλλη γυναίκα. «Πυροβολισμοί στο Route 91 φεστιβάλ. Έρχονται από ψηλά. Υποθέτω από το Mandalay Bay. Τρέξαμε μακριά. Μπορείτε να μας πείτε τι συμβαίνει; Ήμασταν εκεί. Ήταν άσχημο», λέει ένας άντρας που βρήκε μαζί με άλλους καταφύγιο σε ένα μοτέλ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top