Λύγισε ο Ερντογάν όταν του έδειξαν φωτογραφία με τη μητέρα του που έχει πεθάνει

Τα δάκρυα του Σουλτάνου για την Τενζιλέ Ερντογάν, τη γυναίκα που 8 χρόνια μετά τον θάνατό της, φέρνει στα μάτια του δάκρυα

Σε εκδήλωση γυναικών μίλησε ο Ερντογάν, με αφορμή τη γιορτή της Μητέρας που είναι την Κυριακή.

Εκεί του είχαν έτοιμη μια φωτογραφία με τη μητέρα του, καθώς ο Τούρκος Πρόεδρος της είχε μεγάλη αδυναμία. Η Τενζιλέ Ερντογάν είναι η γυναίκα για την οποία - 8 χρόνια μετά τον θάνατό της -  βουρκώνει ο άτρωτος Σουλτάνος. Αποτελεί την «αχίλλειο πτέρνα» του. Όταν έχει απέναντί του γυναίκες σαν τη μάνα του να κρατούν μία κορνίζα με τους δύο τους αγκαλιά, δε μπορεί να συγκρατηθεί:

"Αυτή η συνάντησή μας εύχομαι να είναι ευκαιρία για την προκοπή όλης της Κωνσταντινούπολης και όλης της χώρας", ανέφερε στην εκδήλωση ο Ταγίπ Ερντογάν.

Οι συγκεκριμένες γυναίκες είναι απλές νοικοκυρές. Δεν έχουν σόσιαλ μίντια και δεν ανήκουν στο 1,5 εκατομμύριο που του λέει "ταμάμ", δηλαδή "φύγε".

Είναι η μάζα που μάλλον θα τον οδηγήσει ξανά στον θρόνο της Τουρκίας. Ο Ερντογάν ξέρει καλά πώς να αγγίζει το συναίσθημα και να χρησιμοποιεί τη σχέση μάνας-γιου.

"Εγώ είμαι ένας γιος που φιλούσε τα πόδια της μητέρας του. Η μητερούλα μου τα τραβούσε τα πόδια της κι εγώ τα φιλούσα με το ζόρι. Της έλεγα ότι αυτή είναι η μυρωδιά του παραδείσου" είπε χαρακτηριστικά ο Τούρκος Πρόεδρος.

Όταν το 2011,η Τενζιλέ Ερντογάν έφυγε από τη ζωή, ο κόσμος του κατέρρευσε. Τότε άλλαξε και έγινε ο απροσπέλαστος ηγέτης του σήμερα.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top