20χρονη Γαλλίδα ερωτεύτηκε τον αγοραστή της παρθενιάς της

Τελικά , η Τζάσμιν ερωτεύτηκε τρελά τον τραπεζίτη που πλειοδότησε

Μια νεαρή Γαλλίδα από θρησκευόμενη οικογένεια, πούλησε την παρθενιά της μέσω ιστοσελίδας,  έναντι αδράς αμοιβής.

Η νεαρή Γαλλίδα με τα εξωτικά χαρακτηριστικά πούλησε πολύ ακριβά την αγνότητά της. 1.200.000 ευρώ έδωσε ένας τραπεζίτης της Wall Street για να την αγοράσει. Μαζί ο πλειοδότης κέρδισε και την καρδιά της αφού η Τζασμιν έμεινε καταγοητευμένη.

Ο τραπεζίτης εκτόπισε έναν διάσημο ντι τζει από το Λος Αντζελες και έναν τιτάνα του real estate  απο το Μοναχό. Η Τζασμιν τον βρίσκει έξυπνο κι επιτυχημένο.  Ανυπομονεί να ξαναβγεί ραντεβού και να ταξιδέψει μαζί του.

Θέλω να την πουλήσω για να σπουδάσω , θέλω να ανακαλύψω τον κόσμο , να μάθω ξένες γλώσσες και να γίνω επιχειρηματίας κι επίσης να βοηθήσω τους γονείς μου για αυτό έβαλα την παρθενιά μου σε δημοπρασία.

Ολοένα και περισσότερα κορίτσια πωλούν την παρθενιά τους

Χωρίς ενδοιασμούς ολοένα και περισσότερες νεαρές κοπέλες βγάζουν στο σφυρί την αγνότητα τους. Θησαυρίζουν όσοι κρύβονται πίσω από αυτές τις δημοπρασίες και κομπάζουν για τις επιτυχημένες πωλήσεις τους όχι μόνο σε πάμπλουτους επιχειρηματίες αλλά και σε χολιγουντιανούς αστέρες. 

Τα περισσότερα χρήματα που δοθήκαν ποτέ, ήταν το ποσό των 2,5 εκατομμυρίων ευρώ. Τα κατέθεσε ένας επιχειρηματίας από το Αμπου Νταμπι για την Αμερικανίδα Ζιζελ

Πριν από λίγους μήνες μια βρετανίδα φοιτήτρια πούλησε την παρθενιά της για να ταξιδέψει στον κόσμο.

 

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top