O δολοφόνος της «Μαντλίν της Γαλλίας» ομολόγησε ότι είχε σκοτώσει και έναν νεαρό στρατιωτικό - Για serial killer μιλούν οι Αρχές

Υποψιάζονται πως ο Νόρνταλ Λελαντέ βίασε τον 24χρονο πριν τον δολοφονήσει - Σοκαριστικές λεπτομέρειες

Νέες, σοκαριστικές λεπτομέρειες βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τον Νόρνταλ Λελαντέ, τον δολοφόνο της 8χρονης «Μαντλίν της Γαλλίας».

Ο Λελαντέ ο οποίος ομολόγησε πως σκότωσε την Μαελί (διαβάστε εδώ τη συγκλονιστική ιστορία), ομολόγησε χθες ότι ευθύνεται και για τη δολοφονία του 24χρονου στρατιωτικού Αρτούρ Νουαγιέ.

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΦΡΙΚΗΣ – Ο BISEXUAL ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΙΡΑΙΟ ΩΤΟΣΤΟΠ

 

Ο Λελαντέ που είναι bisexual και σύμφωνα με πρώην συντρόφους του εφάρμοζε διεστραμμένες πρακτικές στο κρεβάτι, φέρεται να πήρε από ωτοστόπ τον νεαρό στρατιωτικό.

Σύμφωνα με τις έρευνες διένυσαν κάποια χιλιόμετρα μαζί κι από τότε τα ίχνη του Νουαγιέ χάθηκαν. Το βράδυ της εξαφάνισης του 24χρονου, το κινητό του όπως κι αυτό του Λελαντέ, σταμάτησαν να λειτουργούν την ίδια ώρα. Μετά από μήνες αναζητήσεων το κρανίο και κάποια οστά του Νουαγιέ, εντοπίστηκαν σε απόκρημνη περιοχή της Σαβοΐας, όμως οι αρχές δεν μπορούσαν να εντοπίσουν τον δολοφόνο.

Η αστυνομία στις έρευνες της για την εξιχνίαση του φόνου της μικρής Μαελί από τον Λελαντέ, άρχισε να ενδιαφέρεται για την εξαφάνιση κι άλλων νεαρών ατόμων στην περιοχή της Σαβοΐας.

Τότε εντόπισαν ότι μερικές ημέρες μετά την εξαφάνιση του στρατιωτικού, ο Λελαντέ αναζητούσε στο διαδίκτυο τρόπους για να εξαφανίσει ένα πτώμα.

Όπως και στην υπόθεση της εξαφάνισης της μικρής Μαελί, που οι αρχές υποψιάζονται ότι ο Λελαντέ βίασε και σκότωσε το μικρό παιδί με μαρτυρικό τρόπο, έτσι και στην υπόθεση του στρατιωτικού, ο Λελαντέ έκανε μήνες να ομολογήσει το αποτρόπαιο έγκλημα του.

Οι αρχές υποψιάζονται πως ο Λελαντέ βίασε τον 24χρονο πριν τον σκοτώσει.

 

Της Μαρίας Δεναξά, ανταποκρίτριας του Star στη Γαλλία
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top