Ανεξέλεγκτος ο Ερντογάν – Τρομοκρατεί τον πλανήτη

Μεγάλοι ηγέτες όπως ο Μακρόν και ο Τραμπ αποφεύγουν να τον αντιμετωπίσουν στα ίσια

Ημέρα με την ημέρα ο Ερντογάν κλιμακώνει την ένταση, δείχνοντας ανεξέλεγκτος . Κανείς δεν μπορεί να τον «μαζέψει». Ούτε η εμφάνιση του 6ου στόλου στην Ανατολική Μεσόγειο,  ούτε  τα μηνύματα της Μέρκελ για τη σφαγή στο Αφρίν .

Την ώρα που Ταγίπ Eρντογάν παίζει μπάλα με την ομάδα παιδιών με σύνδρομο down στο προεδρικό μέγαρο, ο πλανήτης τρομοκρατείται από τις πολεμικές του ιαχές. «Μαστιγώνει» την  Άνγκελα Μέρκελ για τις δηλώσεις της σε σχέση με τη σφαγή στο Αφρίν.

«Θεωρούμε απαράδεκτες τις άτυχες δηλώσεις που προέβη η Καγκελάριος της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας Μέρκελ» απάντησε το τουρκικό ΥΠΕΞ.

Μεγάλοι ηγέτες όπως ο Μακρόν και ο Τραμπ αποφεύγουν να τον αντιμετωπίσουν στα ίσια.

«Έχω ήδη μιλήσει με τον κ.Ερντογάν κυρίως για το θέμα της ασφάλειας στην περιοχή του Αφρίν» είπε ο Εμμανουέλ Μακρόν.

Ο στρατός του έχει γίνει στρατός κατοχής στο Αφρίν . «Πατώντας» στη ρητορική του Ερντογάν, περπατούν στην ισοπεδωμένη πόλη σαν απελευθερωτές. Χρησιμοποιούν για ακόμη μία φορά τα παιδιά.

Έρχεται αναμέτρηση Ελλάδας - Τουρκίας

Οι ειδικοί εκτιμούν ότι σύντομα η Ελλάδα θα αναγκαστεί να αναμετρηθεί με τον Σουλτάνο. Η αφορμή μπορεί να δοθεί στην Κυπριακή ΑΟΖ.

Οι άνθρωποί του τον μιμούνται. Ο κυβερνήτης της Καισαρείας έδωσε ένα εθνικιστικό σόου που θα ζήλευε κι ο ίδιος ο "σουλτάνος".

Τα τουρκικά μέσα προσκυνούν τον Σουλτάνο

Τα τουρκικά media «τρέμουν» μήπως δυσαρεστήσουν τον Ερντογάν. Το 2014 είχε κατσαδιάσει τον νυν ιδιοκτήτη  του ομίλου dogan, Ντεμιρορέν γιατί η εφημερίδα του Μιλλιέτ  δημοσίευσε πρακτικά συναντήσεων με τον Οτσαλάν και το φιλοκουρδικό κόμμα. Εκείνος τον παρακαλούσε κλαίγοντας .

Αμπντούλ Χαμίτ Β΄: Ο «Κόκκινος Σουλτάνος» ίνδαλμα του Ερντογάν

Ο τουρκικός λαός δεν αντιδρά καθώς παρακολουθεί κάθε μέρα στην Τουρκία προπαγάνδα. Τα ανθελληνικά μηνύματα δεν λείπουν από τη σειρά ο Τελευταίος αυτοκράτορας. Ο Αμπντούλ Χαμίτ Β΄ λένε πώς είναι  ίνδαλμα του Ερντογάν. Ο «Κόκκινος Σουλτάνος» απεχθανόταν τη Δύση.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR με τη Μάρα Ζαχαρέα εδώ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top