Μετά το επεισόδιο στα Ίμια «άνοιξε» η όρεξη των Αλβανών – Διεκδικούν Σκόπια και Θεσπρωτία

Προκειμένου να ολοκληρώσουν το αλυτρωτικό τους όραμα για τη «Μεγάλη Αλβανία»

Τούρκοι και Αλβανοί φαίνεται πως βρίσκονται σε ...συμμαχία πρόκλησης αφού λίγες ώρες μετά το επεισόδιο στα Ίμια οι Αλβανοί ξεκίνησαν ένα προπαγανδιστικό παραλήρημα με θύμα τους κατοίκους της Βορείου Ηπείρου και την Ιστορία.

«ΑΝΟΙΞΕ Η ΟΡΕΞΗ» ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ - ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ

 

Η διαπραγμάτευση για το Σκοπιανό «άνοιξε την όρεξη» στους Αλβανούς. Διεκδικούν Σκόπια και Θεσπρωτία για να ολοκληρώσουν το αλυτρωτικό τους όραμα για τη «Μεγάλη Αλβανία» και όλα αυτά μόλις λίγα 24ωρα μετά την πρόκληση στα Ίμια.

ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΑΝ ΝΑ ΚΑΤΕΔΑΦΊΟΣΟΥΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗ ΧΕΙΜΑΡΡΑ

 

Η «κοκκινόμαυρη» όμως επίθεση δε σταματά εδώ. Πριν λίγα 24ωρα οι Αλβανοί επιχείρησαν να κατεδαφίσουν περιουσίες της Ελληνικής μειονότητας στη Χειμάρρα. Οι κάτοικοι έκπληκτοι αντίκρυσαν τις μπουλντόζες να εισβάλλουν όπως βλέπετε στις αυλές των σπιτιών τους.

Μάλιστα αυτά τα δικαιώματα τα απαιτούν με «αρχηγό» τους τον αυτοαποκαλούμενο «κομαντάντ τσάμι» τον οποίο θα δείτε στο video σε μια εκδήλωση βαμμένη στα χρώματα του πολέμου, με άνδρες διαφόρων ηλικιών ντυμένους στα χακί να τον υποδέχονται σε ένα αυτοσχέδιο στρατόπεδο στην αυλή ενός σπιτιού. Μάλιστα δεν διστάζει να βαφτίσει ως Αλβανό τον Έλληνα βασιλιά της Ηπείρου, Πύρρο.

Οι Αλβανοί με «όχημα» την διαστρέβλωση της Ιστορίας και με τις «ευλογίες» της Τουρκίας προσπαθούν να σφίξουν τη θηλιά της προκλητικότητας γύρω από τον λαιμό της  Ελλάδας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top