Πέρασαν χειροπέδες σε 7χρονο γιατί επιτέθηκε στη δασκάλα του

Απίστευτο περιστατικό στη Φλόριντα

Χειροπέδες σε ένα επτάχρονο αγοράκι έβαλαν αστυνομικοί της Φλόριντα και τον απομάκρυναν από το σχολείο του γιατί γρονθοκόπησε τη δασκάλα του στην πλάτη, την κλώτσησε και της τράβηξε τα μαλλιά.

Όλα έγιναν την περασμένη Πέμπτη, όταν μια δασκάλα σε σχολείο στο Μαϊάμι είπε στον 7χρονο να σταματήσει να παίζει με το φαγητό του στο εστιατόριο του σχολείου.

Όταν το παιδί αρνήθηκε να υπακούσει η δασκάλα το απομάκρυνε από το εστιατόριο με αποτέλεσμα, σύμφωνα με την αναφορά που συνέταξε η αστυνομία, ο 7χρονος να εκνευριστεί, να αρχίσει να την χτυπά στην πλάτη και να την κλωτσά μέχρι που έπεσαν και οι δύο στο έδαφος.

Το αγοράκι νοσηλεύτηκε για λίγες μέρες στην ψυχιατρική κλινική του νοσοκομείου παίδων στο Μαϊάμι, καθώς οι αρχές έκριναν ότι η συμπεριφορά του μπορεί να έκανε κακό στον ίδιο του τον εαυτό και σε άλλους στο σχολείο του.

Οι αστυνομικοί υποστήριξαν ότι ακολούθησαν το καθορισμένο πρωτόκολλο για τέτοιες περιπτώσεις και σημείωσαν ότι ήταν η δεύτερη φορά που έβαλαν χειροπέδες στο συγκεκριμένο παιδάκι.

Η μητέρα του παιδιού είπε ότι το αγοράκι δεν πάσχει από κάποια ψυχική νόσο και κατήγγειλε την αστυνομία για βιαιοπραγία σε βάρος του.

Πρόσθεσε ότι το παιδί δεν έχει επιθετική συμπεριφορά στο σπίτι και ότι το παιδί παρουσιάζει προβλήματα μόνο όταν βρίσκεται στο σχολείο από όταν ξεκίνησε η σχολική χρονιά.

Η ίδια όπως είπε αναζητά τις αιτίες που γίνεται αυτό και τόνισε ότι τα προηγούμενα χρόνια ο μικρός είχε πολύ καλούς βαθμούς, συμμετείχε σε πολλές δραστηριότητες και είχε άψογη συμπεριφορά. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top