Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για τους γονείς τέρατα της Καλιφόρνια - Τα αλυσόδεναν αν έπλεναν τα χέρια τους πάνω από τον καρπό!

Τα άφηναν να κάνουν ντους μια φορά το χρόνο και τα κρατούσαν ξύπνια όλη νύχτα, κάποιες φορές βάζοντάς τα να «κάνουν παρέλαση» μέσα στο σπίτι! - Nlέα Ενημέρωση: 17:03

H υπόθεση των 13 παιδιών από την Καλιφόρνια που υπέστησαν φρικτά βασανιστήρια επί χρόνια από τους ίδιους τους γονείς τους συγκλόνισε τον κόσμο, ενώ νέες αποκαλύψεις για τον γολγοθά που ζούσαν τα αδέλφια είδαν το φως της δημοσιότητας την Πέμπτη.  

Σε συνέντευξη τύπου που έδωσε ο δημόσιος κατήγορος που έχει αναλάβει την υπόθεση, -λίγο πριν ο Ντέιβιντ και η Λουίζ Τέρπιν παρουσιαστούν στο δικαστήριο-, οι λεπτομέρειες που ανέφερε για τη φρικτή ζωή που ζούσαν τα παιδιά είναι ανατριχιαστικές.

Τα άφηναν να κάνουν ντους μια φορά το χρόνο!

Οι γονείς- τέρατα επέτρεπαν στα 13 παιδιά τους να κάνουν ντους μια φορά το χρόνο. Τα κρατούσαν ξύπνια όλη νύχτα, κάποιες φορές βάζοντάς τα να «κάνουν παρέλαση» μέσα στο σπίτι. Όλοι τους κοιμόντουσαν κατά τη διάρκεια της ημέρας και πήγαιναν για ύπνο κατά τις 4 ή 5 τα ξημερώματα.

Τα αλυσόδεναν επειδή μπορεί να έπλεναν τα χέρια τους πάνω από τον καρπό!

Το ανελέητο ξύλο από τους γονείς ήταν καθημερινότητα για τα αδέρφια. Μάλιστα, πολλές φορές υπέστησαν στραγγαλισμούς στα όρια του θανάτου. Στην αρχή οι Τέρπιν έδεναν τα παιδιά τους με σχοινιά, όμως όταν ένα από αυτά κατάφερε κάποτε να λυθεί, αντικατέστησαν τα δεσμά με αλυσίδες και λουκέτα. Με αυτόν τον τρόπο τιμωρούσαν για ό,τι μπορεί να έκριναν ως «αταξία», όπως για παράδειγμα αν τολμούσαν να πλύνουν τα χέρια τους πάνω από τον καρπό. Τα κρατούσαν δεμένα επί εβδομάδες ή και μήνες! Δεν τους επέτρεπαν ούτε να πηγαίνουν στην τουαλέτα, χωρίς τα δεσμά τους!

Δεν ήξεραν τι είναι "αστυνομικός"!

Αν και κάποια από τα παιδιά είναι πλέον ενήλικες, με το μεγαλύτερο στα 29 του, κανένα δεν ήξερε τι είναι η αστυνομία, τι είναι α χάπια και τα φάρμακα, ενώ όσο ήταν δεμένα, τους επιτρεπόταν μόνο να γράφουν ημερολόγια. Εκατοντάδες ημερολόγια κατασχέθηκαν από τις αρχές στο σπίτι όπου κρατούνταν τα παιδιά και είναι πλέον αντικείμενο της αστυνομικής έρευνας.

Δεν είχαν ποτέ παιχνίδια στην διάθεσή τους, αν και στο σπίτι της Καλιφόρνια εντοπίστηκαν παιχνίδια κλεισμένα σε κουτιά που δεν είχαν ανοιχτεί ποτέ!

Κανένα από τα παιδιά δεν είχε επισκεφθεί ποτέ οδοντίατρο, ενώ ζούσαν σε ένα σκοτεινό και βρωμερό περιβάλλον.

Έβαζαν το φαγητό μπροστά τους και τους απαγόρευαν να το φάνε!

Ένα από τα πιο φρικτά βασανιστήρια που έπρεπε να υπομένουν τα πεινασμένα σε κατάσταση ασιτίας παιδιά ήταν να βλέπουν το φαγητό που αγόραζαν και άφηναν οι γονείς μπροστά τους, χωρίς όμως να τους επιτρέπεται να το αγγίζουν και να το τρώνε.

Η 17χρονη που το έσκασε και ζήτησε βοήθεια έμοιαζε με 10χρονη από την ασιτία  

Η 17χρονη κοπέλα που κατόρθωσε να ειδοποιήσει τις αρχές έμοιαζε μόλις δέκα ετών λόγω της ανάπτυξής της που έχει επηρεαστεί από την ασιτία. Όταν οι αρχές έφτασαν στο σπίτι, τρία από τα παιδιά ήταν αλυσοδεμένα, ενώ οι γονείς πρόλαβαν να λύσουν ακόμα δύο αδέρφια όταν είδαν την αστυνομία.

Μόνο το τελευταίο παιδί της οικογένειας, ηλικίας δύο ετών, δε φέρει σοβαρά σημάδια ασιτίας. Το μεγαλύτερο παιδί, μια κοπέλα ηλικίας 29 ετών, ζυγίζει 41 κιλά, ενώ ένα άλλο παιδί, ηλικίας 12 ετών έχει το μέσο βάρος ενός 7χρονου.

Τα παιδιά αποκάλυψαν πως επί δύο χρόνια σχεδίαζαν προσεκτικά την «απόδραση» αυτή. 

Εντωμεταξύ ο 56χρονος Ντέιβιντ και η 49χρονη Λουίζ Τέρπιν οδηγήθηκαν χθες ενώπιον του δικαστηρίου που τους απήγγειλε συνολικά 25 κατηγορίες. Σε περίπτωση που καταδικαστούν, αντιμετωπίζουν ποινή φυλάκισης 94 ετών. Και οι δύο δήλωσαν αθώοι.

 

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top