Τραμπ ο καρπερός: Το «θαυματουργό» του σπέρμα άφησε έγκυο την Ιβάνα τρεις φορές αν και φορούσε σπιράλ

Οι «πικάντικες» αποκαλύψεις στην αυτοβιογραφία της πρώτης συζύγου του

Το σούπερ ντούπερ σπέρμα του Τραμπ

Mπορεί πλέον ο Ντόναλντ Τραμπ να είναι Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, αλλά αυτό δεν εμποδίζει την πρώην σύζυγό του από το να κάνει «πικάντικες» και πολύ «ροζ» αποκαλύψεις στην αυτοβιογραφία της με τίτλο «Raising Trump».

Όπως ισχυρίζεται η Ιβάνα Τραμπ, κατά τη διάρκεια του γάμου της με τον Πλανητάρχη, έμεινε έγκυος και στα τρία παιδιά που απέκτησαν μαζί (Ιβάνκα, Ντόναλντ Τζούνιορ και Έρικ) παρόλο που φορούσε σπιράλ.

Μετά την παραπάνω… «εξομολόγηση», η ιδιωτική ζωή του Ντόναλντ Τραμπ κάνει το γύρο του διαδικτύου, ενώ τα social media «αναλύουν» τον «καρπερό» Πλανητάρχη.

Με τα «προσόντα» του Τραμπ, ασχολήθηκε μάλιστα και Καναδή γυναικολόγος, όταν ρωτήθηκε από χρήστη του Twitter «πως είναι δυνατό» κάτι τέτοιο.

Όπως εξήγησε η Tζένιφερ Γκάντερ σε μακροσκελές της post, «η αποτυχία των σπιράλ είναι δυνατή αν και σπάνια τη σύγχρονη εποχή. Με τα μοντέρνα σπιράλ, τα ποσοστά αποτυχία ανέρχονται σε 0,1% ενώ για τις τρεις εγκυμοσύνες με την ίδια μέθοδο αντισύλληψης, το ποσοστό είναι 0,0008%».

Σύμφωνα με τη γιατρό, οι γυναίκες δεν θα πρέπει να… «πανικοβάλλονται» από τις αποτυχημένες μεθόδους αντισύλληψης των Τραμπ, καθώς κατά πάσα πιθανότητα κάτι δεν πήγε καλά με το σπιράλ της Ιβάνα:

«Το σπιράλ ίσως γλίστρησε κάτω από την μήτρα, και αυτό το απέτρεψε από το να λειτουργήσει σωστά» τόνισε.

Η Ιβάνα χώρισε τον μελλοντικό πρόεδρο το 1992 μετά από 16 χρόνια γάμου. Τώρα ο Ντόναλντ Τζούνιορ είναι 39 ετών, ενώ η Ιβάνκα είναι 36 και ο Έρικ 33 ετών. «Τα μεγάλωσα μόνη μου επειδή ο Ντόναλντ ήταν πάντα απασχολημένος με το να κλείνει συμφωνίες» πρόσθεσε η Ιβάνα Τραμπ, τονίζοντας ότι τα παιδιά άρχισαν να έχουν σχέσεις με τον πατέρα τους μετά από τα 21 τους χρόνια γιατί δεν είχε τίποτα να τους πει όσο ήταν πιο νέα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top