18χρονος είχε ασελγήσει σε περισσότερα από 50 παιδιά – Τον κατέδωσε η ίδια του η μητέρα

Ξεκίνησε τις αρρωστημένες του πράξεις από την ηλικία των 10 ετών

Έφηβος κακοποίησε πάνω από 50 παιδιά

Μια συγκλονιστική ιστορία κάνει το γύρο των διεθνών μέσων ενημέρωσης τις τελευταίες ώρες, με πρωταγωνιστή έναν 18χρονο ο οποίος ομολόγησε πως είχε ασελγήσει σε 50 παιδιά τα τελευταία χρόνια.

Ακόμα πιο σοκαριστικό, είναι το γεγονός πως ο Joseph Hayden Boston ξεκίνησε τις αρρωστημένες του πράξεις όταν εκείνος ήταν μόλις 10 ετών.

Στην αστυνομία τον κατέδωσε η ίδια του η μητέρα, όταν της ομολόγησε πως είχε ασελγήσει σε δυο αγόρια, 8 και 4 ετών αντίστοιχα,  μέσα σε ένα μοτέλ.

Μάλιστα η μητέρα του φρόντισε να τον παραδώσει στη συνέχεια στην αστυνομία, συνοδεύοντάς τον ως το τμήμα του Riverside.

Εκεί ο 18χρονος «έσπασε» και ομολόγησε ότι τα τελευταία 10 χρόνια κακοποίησε περισσότερα από 50 παιδιά σε διαφορετικές πόλεις στις οποίες είχε ζήσει.

Την τελευταία οκταετία η οικογένειά του μετακόμιζε συχνά και ετσι τα θύματα των επιθέσεών του είναι διασκορπισμένα σε πολλές πόλεις της Καλιφόρνια.

Η κακοποίηση συνέβαινε κυρίως σε δωμάτια μοτέλ, όπου έμενε με τους δικούς του όταν πρωτομετακόμιζε σε μια καινούργια πόλη. Όπως πιστεύουν οι Αρχές, σε μικρότερη ηλικία επέλεγε τα θύματά του μεταξύ των παιδιών άλλων οικογενειών που έμεναν στα ξενοδοχεία αυτά. Τα προσκαλούσε στο δωμάτιό του να παίξουν προκειμένου να τα κακοποιήσει σεξουαλικά. Αργότερα, όταν μεγάλωσε, νοίκιαζε μόνος του δωμάτιο και χρησιμοποιούσε άλλα προσχήματα για να παρασύρει τα θύματά του στον χώρο του.

Ο 18χρονος προφυλακίστηκε και η εγγύησή του έχει οριστεί στο 1 εκατομμύριο δολάρια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top