Σύζυγος Τουρκο-ιρανού επιχειρηματία κατά Ερντογάν - Φωτιές βάζει διάσημη τραγουδίστρια της Τουρκίας

Ο λόγος για την Εμπρού Γκιουντές

Η Εμπρού Γκιουντές είναι διάσημη τραγουδίστρια της Τουρκίας και αποτελεί μία ακόμη απειλή για τον Ταγίπ Ερντογάν. Η Γκιουντές, είναι η σύζυγος του Τουρκο-Ιρανού επιχειρηματία Ρεζά Ζαράμπ που δικάζεται στις Ηνωμένες Πολιτείες για παραβίαση του εμπράγκο του Ιράν.

Στέλνει μήνυμα στον Τούρκο πρόεδρο προκαλώντας ακόμη μεγαλύτερη ανησυχία στο επιτελείο του. "Η φυγή του συζύγου μου στις ΗΠΑ δεν είναι απλή υπόθεση. Μπορεί να κρατήσει μια στάση που να βλάψει την Τουρκία".

Η τραγουδίστρια της ποπ ενώ είχε καταθέσει αίτηση διαζυγίου φαίνεται ότι αποφάσισε να μείνει στο πλευρό του συζύγου της τελικά.

Την ίδια ώρα, τουρκικά μέσα αποκαλύπτουν ότι οι αμερικανικές αρχές κάνουν τα πάντα για να φέρουν το Ζαράμπ με τα νερά τους. Ακόμη και γυναίκες πήγαν στο κελί του, αφού δωροδόκησε φρουρό των φυλακών.

Ο Ταγίπ Ερντογάν πάντως μιλώντας σε βουλευτές του κόμματός του υποστηριξε ότι η Άγκυρα δεν παραβίασε το εμπάργκο του Ιράν. "Ας μιλήσει Ο Ζαράμπ να δούμε τί θα πει. Μετά θα κάνουμε τις αξιολογήσεις μας. Γίνεται επίθεση εναντίον της χώρας μας. Δεν είναι θέμα ομολογίας, είναι θέμα συκοφαντίας".

Ο Τουρκο-Ιρανός επιχειρηματίας φαίνεται ότι συνεργάζεται με τις αμερικανικές αρχές προκαλώντας πονοκέφαλο στον Ερντογάν ο οποίος αναμένεται στην Αθήνα στις 7 και 8 Δεκεμβρίου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top