Πρώην υπάλληλος του Twitter «κατέβασε» τον λογαριασμό του Τραμπ

Χαμός για λίγα λεπτά στα social media - ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 17:45

Συναγερμός σήμανε στις ΗΠΑ από την απενεργοποίηση του λογαριασμού του Ντόναλντ Τραμπ από το Twitter, κάνοντας τα σενάρια να δίνουν και να παίρνουν.

Για 11 ολόκληρα λεπτά ο λογαριασμός του Αμερικανού προέδρου είχε πέσει και κανείς από τους 41 εκατομμύρια followers του δεν μπορούσε να διαβάσει τα tweets του.

Τελικά, το Twitter ανακοίνωσε ότι η αναστάτωση προκλήθηκε, καθώς ένας υπάλληλός του απενεργοποίησε το λογαριασμό του Τραμπ και μάλιστα την τελευταία μέρα της εργασίας του στην εταιρεία.

«Κατά τη διάρκεια της έρευνας ενημερωθήκαμε ότι όλα έγιναν από υπάλληλο στο τμήμα υποστήριξης πελατών κατά την τελευταία ημέρα εργασίας του. Διεξάγουμε πλέον πλήρη εσωτερική έρευνα», αναφέρει η ανακοίνωση του Twitter.

Ο ίδιος ο Τραμπ δεν έκανε κανένα απολύτως σχόλιο για το «κατέβασμα» του λογαριασμού του, όμως οι χρήστες του Twitter έδωσαν ρέστα με τα σχόλιά τους.

Κάποιοι είδαν… δάκτυλο του Κιμ Γιονγκ Ουν, κάποιοι άλλοι χαρακτήριζαν τον υπάλληλο «ήρωα» και άλλοι εξέφραζαν ανησυχίες για το πόσο τρωτό είναι το Twitter απέναντι σε χάκερς.

Πάντως το… κακό διήρκησε μόλις 11 λεπτά και ο Αμερικανός πρόεδρος μετά από αυτό επανήλθε δριμύτερος. 

 

Δείτε ολόκληρο το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top