«Τη διαμέλισα, αλλά δεν τη σκότωσα»! Τα αλλάζει πάλι ο Δανός εφευρέτης

Φόβοι ότι ασέλγησε στο πτώμα της Σουηδέζας δημοσιογράφου

«Τη διαμέλισα, αλλά δεν την σκότωσα»!

Ότι διαμέλισε τη Σουηδέζα δημοσιογράφο Κιμ Βαλ, αλλά όχι ότι τη σκότωσε, υποστηρίζει τώρα ο Δανός εφευρέτης, Πέτερ Μάντσεν. Η γυναίκα δολοφονήθηκε μέσα στο υποβρύχιό του, όταν πήγε να του πάρει συνέντευξη.

Στην αρχή ο 46χρονος εφευρέτης ισχυριζόταν στους αστυνομικούς ότι ο θάνατος της δημοσιογράφου ήταν ατύχημα, καθώς χτύπησε το κεφάλι της στην καταπακτή του υποβρυχίου.

Όμως την εκδοχή αυτή δεν επιβεβαίωσαν τα τραύματα στο κρανίο της δημοσιογράφου και αποφάσισε να προβάλει ένα νέο σενάριο.

Έτσι τώρα συνεχίζει να αρνείται ότι σκότωσε την Κιμ Βαλ και υποστηρίζει ότι πέθανε από δηλητηρίαση από μονοξείδιο του άνθρακα, ενώ βρισκόταν μέσα στο υποβρύχιό του, την ώρα που εκείνος βρισκόταν στο κατάστρωμα του σκάφους.

Παραδέχεται ωστόσο ότι διαμέλισε και σκόρπισε το πτώμα της δημοσιογράφου στο ποτάμι, ενώ η αστυνομία θα διευρύνει το κατηγορητήριο σε βάρος του, ώστε να συμπεριλάβει τη σεξουαλική επίθεση χωρίς επαφή, βάσει των 14 εσωτερικών και εξωτερικών τραυμάτων από μαχαίρι στα γεννητικά όργανα της δημοσιογράφου.

Η Βαλ ερευνούσε ένα θέμα για τον Μάντσεν και εξαφανίστηκε αφού επιβιβάστηκε στο 17 μέτρων υποβρύχιό του τον Αύγουστο.

Στις 23 Αυγούστου, η αστυνομία εντόπισε το ακέφαλο πτώμα της που ξεβράστηκε στις ακτές της Κοπεγχάγης.

Νωρίτερα τον ίδιο μήνα είχε ανακοινώσει ότι ανέσυρε το κεφάλι και τα πόδια της δημοσιογράφου και ότι το κρανίο της δεν είχε υποστεί κατάγματα, όπως ισχυριζόταν ο Μάντσεν.

Ο εφευρέτης αποδέχθηκε οικειοθελώς το αίτημα του εισαγγελέα να παραταθεί η κράτησή του έως τις 15 Νοεμβρίου, που σημαίνει ότι δε θα παρουσιαστεί στο δικαστήριο, όπως αναμενόταν. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top