Ο «Σουλτάνος» Ερντογάν άφησε το παλάτι του και ήπιε τσάι με «κοινούς θνητούς» - Η βοσκοπούλα που τον συγκίνησε

Η πράξη της 11χρονης που την έκανε επίτιμη καλεσμένη του τούρκου προέδρου στην εθνική γιορτή της 29ης Οκτωβρίου

Ένα πιο ανθρώπινο πρόσωπο έδειξε ο «ατσάλινος» Ερντογάν καθώς… καταδέχτηκε να πιει  τσάι  στο σπίτι μίας φτωχής τουρκικής οικογένειας.

Όπως θα δείτε και στο video, οι κάτοικοι της περιοχή Κιουτσούκ Τσεκμετζέ βγήκαν στα μπαλόνια φωνάζοντας το όνομα του Ταγίπ Ερντογάν.

Προς έκπληξη όλων ο σκληροτράχηλος Ερντογάν έκανε ένα διάλλειμα και ήπιε τσάι μαζί με μία κλασική παραδοσιακή τουρκική οικογένεια.

Ο σπιτονοικοκύρης .. φανερά συγκινημένος κάθισε δίπλα του στον καναπέ.

Λίγο αργότερα χτύπησε το κουδούνι ενός άλλου διαμερίσματος, όπου τον κέρασαν από πίτες μέχρι και φρούτα. Μάλιστα ο Ταγίπ Ερντογάν αγκάλιασε τρυφερά τη γιαγιά του σπιτιού.

Το ανθρώπινο πρόσωπό του έδειξε και σε μία 11χρονη βοσκοπούλα. Η Σενά μαζί με το σκύλο της βοήθησαν μια κατσίκα και το νεογέννητό της να επιζήσουν από το πολικό ψύχος.

«Πήγαμε στα κατσίκια κι εκείνη την ώρα άρχισε να χιονίζει. Μια κατσίκα μας άρχισε να γεννάει. Τα άλλα κατσίκια θα τα βάζαμε στον αχυρώνα. Πήρα τις σχολικές τσάντες μου από το σπίτι, πήγα στο κατσικάκι που γεννήθηκε, στη μια τσάντα βάλαμε το κατσίκι που γεννήθηκε και στην άλλη την μαμά κατσίκα και τις βάλαμε στη πλάτη μας» δήλωσε η Σενά Μπιλγκίν.

Η συγκεκριμένη φωτογράφια έγινε viral, αλλά και η αφορμή , η μικρή βοσκοπούλα να είναι επίτιμη καλεσμένη του τούρκου προέδρου στην εθνική γιορτή της 29ης Οκτωβρίου.

 

Δείτε περισσότερα στο video.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top