Έφηβη δέχτηκε σε ένα βράδυ τρεις διαφορετικές σεξουαλικές επιθέσεις – Σε άθλια κατάσταση η 17χρονη

Τι κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας – Όλα έγιναν ενώ γυρνούσε σπίτι της από νυχτερινή διασκέδαση

Επιτέθηκαν σε 17χρονη τρεις φορές μέσα σε ένα βράδυ

Aνθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η αστυνομία μετά την σεξουαλική επίθεση που δέχτηκε τρεις συνεχόμενες φορές μια 17χρονη, την ώρα που επέστρεφε στο σπίτι της από νυχτερινή διασκέδαση.

Όπως μεταδίδει η βρετανική «The Sun», η έφηβη έπεσε θύμα επίσης τρεις ξεχωριστές φορές μέσα σε διάστημα… μιας ώρας!

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο εφιάλτης της 17χρονης ξεκίνησε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της 29ης Σεπτεμβρίου. Η νεαρή κοπέλα μετά από διασκέδαση σε club της περιοχής Tower Hamlets στο ανατολικό Λονδίνο, χωρίστηκε από τους φίλους της και πήρε τον δρόμο της επιστροφής για το σπίτι μόνη.

Η πρώτη επίθεση έγινε από έναν άνδρα τον οποίο οι κάμερες «τσάκωσαν» να τη μεταφέρει στον Cambridge Heath Road.

Σύμφωνα με τα όσα κατέγραψαν, ο άνδρας που φορούσε σκούρα ρούχα, εμφανίζεται να μεταφέρει σε μια είσοδο την νεαρή κοπέλα, και στη συνέχεια δεν φαίνεται τίποτα άλλο.

Κομμάτια από σχεδόν τα μισά ρούχα της 17χρονης, βρέθηκαν στη συνέχεια σε κοντινή απόσταση.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, η έφηβη δέχτηκε και δεύτερη επίθεση, καθώς μια άλλη κάμερα ασφαλείας την κατέγραψε να περπατά παραπατώντας στην Mint Street, ενώ την ακολουθούσε ένας άνδρας με μούσι πάνω σε ποδήλατο.

Οι αστυνομικοί είπαν πως ο άνδρας που την ακολουθούσε στην Three Colts Lane, και στη συνέχεια στον υπέργειο σταθμό Bethnal Green. Η κάμερα λίγο μετά τον τσάκωσε να την πλησιάζει, τη στιγμή που η κοπέλα είχε φτάσει στην οδό Corfield.

Λίγο μετά, το κορίτσι εμφανίζεται με σκισμένα ρούχα να διασχίζει και πάλι την οδό Corfield.

Mερικά λεπτά αργότερα, και συγκεκριμένα στις 12:45 μετά τα μεσάνυχτα, οι ερευνητές πιστεύουν πως το θύμα δέχτηκε και τρίτη επίθεση, κατά πάσα πιθανότητα από 2-3 άνδρες.

Κάμερες ασφαλείας, κατέγραψαν έναν τρίτο άνδρα να περπατά την οδό Corfield και να συναντά άλλους δυο κάτω από μερικά δέντρα. Στη συνέχεια εμφανίζεται να σκύβει σε ένα σημείο μεταξύ δυο αυτοκινήτων. Οι ερευνητές θεωρούν πως εκείνη ήταν η στιγμή που η 17χρονη δέχτηκε την τρίτη σεξουαλική επίθεση.

Λίγο μετά, περαστικός εντόπισε την έφηβη σε άθλια κατάσταση να έχει ξαπλώσει στο έδαφος της οδού Corfield, και κάλεσε ασθενοφόρο.

Πολύ πιθανό σύμφωνα με την αστυνομία, είναι οι δράστες να νάρκωσαν την κοπέλα γι΄αυτό και διεξάγουν τοξικολογικές εξετάσεις.

Η επιθεωρητής Suzanne Jordan,αναφερόμενη στον εφιάλτη που έζησε η 17χρονη, δήλωσε πως «πρόκειται για μια τρομακτική τριπλή σεξουαλική επίθεση σε μια νέα κοπέλα, που απλά επέστρεφε σπίτι της από νυχτερινή έξοδο. Πιστεύουμε πως οι δυο από τις συνολικά τρεις σεξουαλικές επιθέσεις που δέχτηκε είναι πολύ σοβαρές, και είμαστε αποφασισμένοι να πιάσουμε τους υπεύθυνους αυτών των απαίσιων πράξεων».

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top