Ο Τραμπ ζήτησε τα ρέστα από τους πληγέντες του τυφώνα Μαρία – «Εκτροχιάσατε τον προϋπολογισμό μας»

Με το στόμα ανοιχτό έμειναν οι κάτοικοι του Πουέρτο Ρίκο - ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 17:02

Το τερμάτισε αυτή τη φορά ο Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος επισκέφθηκε τους κατοίκους του Πουέρτο Ρίκο, που προσπαθούν να συνέλθουν από το φονικό χτύπημα του τυφώνα Μαρία και τους είπε μέσα στα μούτρα τους ότι εξαιτίας τους εκτροχιάστηκε ο προϋπολογισμός των ΗΠΑ.

Ο Αμερικανός πρόεδρος συναντήθηκε με τον κυβερνήτη του Πουέρτο Ρίκο και με αξιωματούχους της πολιτείας και ενημερώθηκε για την κατάσταση που επικρατεί στο νησί.

«Λυπάμαι που σας το λέω Πουέρτο Ρίκο αλλά έχετε καταστρέψει τον προϋπολογισμό μας. Έχουμε ξοδέψει πολλά χρήματα στο Πουέρτο Ρίκο», είπε ο Ντόναλντ Τραμπ, προσθέτοντας ότι ο τυφώνας Μαρία άφησε πίσω του μόλις 16 νεκρούς και δεν ήταν μια πραγματική καταστροφή όπως ο τυφώνας Κατρίνα που στοίχισε τη ζωή σε χιλιάδες ανθρώπους.

«Τα έχουμε κάνει όλα για το Πουέρτο Ρίκο. Δεν ήταν μόνο επικίνδυνο ήταν και ακριβό. Σώσαμε πολλές ζωές, κάθε θάνατος είναι μια τραγωδία, αλλά αν δείτε πραγματικές καταστροφές, όπως ο τυφώνας Κατρίνα και δείτε τους χιλιάδες ανθρώπους που πέθαναν σε σχέση με ό,τι συνέβη εδώ με μια σφοδρή καταιγίδα που στοίχισε τη ζωή μόνο σε 16 ανθρώπους, 16 ανθρώπους σε σχέση με χιλιάδες, θα πρέπει να είστε πολύ περήφανοι. Όλοι πρέπει να είμαστε περήφανοι με αυτό που συμβαίνει στο Πουέρτο Ρίκο», είπε. 

Πηγή φωτό, βίντεο: AP, Reuters

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top