Ποδοπατήθηκαν για ένα burger σε προσφορά - Κόστιζε μόνο 0,13 λεπτά! Εικόνες - σοκ

Δείτε το video

Χαμός επικράτησε σε ένα μπεργκεράδικο στις Φιλιππίνες που γιόρταζε οκτώ χρόνια λειτουργίας και είπε να προσφέρει στους πελάτες του πάμφθηνα burger, θέλοντας να το γιορτάσει.

Η τιμή του burger... 0,13 ευρώ και όπως ήταν αναμενόμενο επικράτησε πανικός, με ανθρώπους κυριολεκτικά να ποδοπατιούνται για να απολαύσουν το The Ultimate Burger (δηλ. το Απόλυτο Μπέργκερ) με μοσχαρίσιο μπιφτέκι, μπέικον και πολύ τυρί.

Τα μπέργκερ του Zark’s κοστίζουν περίπου 2,40 ευρώ, οπότε ο κόσμος περίμενε από νωρίς να ανοίξει το μαγαζί και να πάρει την πρόσφορα.

Ωστόσο, μόλις οι 80 πρώτοι πελάτες κατάφεραν να κρατήσουν burger στα χέρια τους, καθώς μετά η κατάσταση ξέφυγε.

Κραυγές, σπρωξίματα και άνθρωποι που έκαναν σαν τρελοί δημιούργησαν μια μάζα που προσπαθούσε να φτάσει στο σημείο που προσφέρονταν τα burger. Μάλιστα, κάποιοι κρεμάστηκαν από τα πλαϊνά της σκάλας για να ανέβουν πιο γρήγορα.

Η Πολίν Καμπάλ Εστράδα, η οποία θέλησε να αγοράσει και εκείνη burger, μόλις είδε τι γινόταν άλλαξε γνώμη.

«Όταν είδα ανθρώπους να τρέχουν και να φωνάζουν, αποφάσισα να φύγω. Έκανα πίσω όταν είδα πιο μεγαλόσωμους ανθρώπους από εμένα. Ανησυχούσα για τα παιδιά που ήταν εκεί. Δεν νομίζω οι γονείς τους θα περίμεναν να συμβεί κάτι τέτοιο», είπε στο Mashable.

Όπως υποστηρίζει η Πολίν, αυτό το burger είναι μοναδικό στο είδος του και άξιζε όλη αυτή τη φασαρία.

Φωτογραφίες- Βίντεο: Facebook @Pauline Cabal Estrada @Zark's Burgers

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top