Σοκ στην Τουρκία η δολοφονία γνωστού παρουσιαστή από πρώην μανεκέν

Η γυναίκα μετά τη δολοφονία αυτοκτόνησε

Σοκ προκαλεί στην Τουρκία η δολοφονία χθες, Κυριακή, το βράδυ του γνωστού παρουσιαστή και ηθοποιού Βατάν Σασμάζ, από την επίσης γνωστή πρώην μανεκέν και ηθοποιό Φιλίζ Ακέρ, σε πολυτελή ξενοδοχείο του Μπεσικτάς στην Κωνσταντινούπολη. Η Φιλίζ Ακέρ, αφού τον σκότωσε, αυτοκτόνησε.

Ο Σασμάζ βρέθηκε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου της Ακέρ νεκρός, με 4 σφαίρες στην πλάτη. Η αστυνομία εκτιμά ότι ο γνωστός παρουσιαστής δέχτηκε τις σφαίρες την ώρα που έφευγε από το δωμάτιο. Στη συνέχεια, η Ακέρ κάθισε στο κρεβάτι και με μία σφαίρα στο δεξί της αυτί αυτοκτόνησε.

Ο παρουσιαστής είχε παντρευτεί το 2015 και η σύζυγός του είναι πέντε μηνών έγκυος. Μια μέρα πριν τη δολοφονία του, είχε μάθει και για το φύλο του παιδιού. Τουρκικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι η Φιλίζ Ακέρ είχε ένα αρρωστημένο έρωτα για τον Βατάν Σασμάζ τα τελευταία δέκα χρόνια. Διατηρούσαν σχέση το 2009 και χώρισαν λόγω διαφωνιών, αλλά η Φιλίζ Ακέρ συνέχισε να τον αγαπά πλατωνικά. Του τηλεφωνούσε συνεχώς και του έλεγε ότι τον αγαπά και θέλει να τον παντρευτεί. 

Τούρκος δημοσιογράφος της σόουμπιζ ανέφερε ότι πριν από δύο χρόνια είχε κάνει απόπειρα αυτοκτονίας. Το στενό περιβάλλον του Βατάν Σασμάζ λέει πως η Ακέρ είχε πει: «Έχω ξοδέψει 3-4 δις για εκείνον, δεν τον αφήνω σε κανέναν. Αν δεν χωρίσει από τη γυναίκα του θα τον σκοτώσω». 

 

Από την Τουρκία, Άννα Ανδρέου

 

(Φωτογραφίες από την κάμερα ασφαλείας του ξενοδοχείου κι από το Instagram)

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top