Αποδοκίμασαν την Μέρκελ - BINTEO

"Φύγε, τελείωνε με τις πράσινες ηλιθιότητες" φώναζαν στην Καγκελάριο κατά την διάρκεια προεκλογικής ομιλίας

Λεκτικές επιθέσεις και αποδοκιμασίες δέχτηκε η γερμανίδα Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ σε ομιλία κατά την προεκλογική της εκστρατεία.

Με πανό που έγραφαν, "Μέρκελ τελείωνε με τις πράσινες ηλιθιότητες", "Η Μέρκελ πρέπει να φύγει" έγινε δεκτή η Καγκελάριος σε ομιλία της στο Κβέντλινμπούργκ της Ανατολικής Γερμανίας.

«Ορισμένοι πιστεύουν ότι τα προβλήματα στη Γερμανία μπορούν να ξεπεραστούν και να επιλυθούν με κραυγές. Δεν το πιστεύω, όπως και η πλειονότης των ανθρώπων εδώ», είπε η Μέρκελ.

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους εκείνους τότε, δημάρχους, κοινοτάρχες, πολλούς οργανισμούς, την εκκλησία και άλλους, σας ευχαριστώ, γιατί βοηθήσατε σε μία ανθρωπιστική έκτακτη κατάσταση», πρόσθεσε η ίδια .

Επί τριάντα λεπτά που διήρκεσε η ομιλία της Καγκελαρίου οι υποστηρικτές του ακροδεξιού κόμματος "Εναλλακτική για τη Γερμανία" φώναζαν συνθήματα εναντίον της. Μέχρι και ψεύτρα τη χαρακτήρισαν.

Στις δημοσκοπήσεις πάντως τέσσερις εβδομάδες πριν από τις γερμανικές εκλογές της 24ης Σεπτεμβρίου, το κόμμα της συγκεντρώνει 38% έναντι 23% των Σοσιαλδημοκρατών.

Δείτε επίσης:Μέρκελ: "Δεν είναι δυνατόν η Ελλάδα και η Ιταλία να σηκώσουν μόνες τους το βάρος των προσφύγων"

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top