Καρέ καρέ η κινηματογραφική σύλληψη του δράστη της επίθεσης κατά στρατιωτών στο Παρίσι

Oι Αρχές δημιούργησαν τεχνητό μποτιλιάρισμα

Στο τιμόνι του αυτοκινήτου που αναζητούσαν, συνέλαβαν οι γαλλικές Αρχές τον ύποπτο για τον οποίο είχαν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό από τις 08:00 το πρωί της Τετάρτης (τοπική ώρα), μετά την επίθεση με αυτοκίνητο σε έξι στρατιώτες, η οποία πραγματοποιήθηκε μπροστά από στρατόπεδο το οποίο βρίσκεται στο κέντρο του Λεβαλουά- Περέ.

300 αστυνομικοί κινητοποιήθηκαν όταν εντόπισαν τις κινήσεις του από κάμερες βίντεο επιτήρησης και δημιούργησαν τεχνητό μποτιλιάρισμα σε κεντρικό αυτοκινητόδρομο έξω από το Παρίσι για να τον παγιδεύσουν.

Ο ύποπτος όταν κατάλαβε ότι είναι περικυκλωμένος, έριξε το μαύρο αυτοκίνητο του πάνω σε ένα περιπολικό, τραυματίζοντας ελαφρά έναν αστυνομικό. Οι αστυνομικοί θεώρησαν ότι έκανε μια ύποπτη κίνηση και τράβηξε όπλο εναντίον τους με αποτέλεσμα να ανοίξουν πυρ για να τον εξουδετερώσουν.

Ο ύποπτος μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος με πέντε σφαίρες στο νοσοκομείο.

Πρόκειται για Αλγερινό γεννημένο το 1980, που βρισκόταν παράνομα στη χώρα και ήταν γνωστός στις Αρχές για μικροπαραπτώματα, ωστόσο το όνομα του δεν βρισκόταν στις λίστες της Αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας.

Αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής σε σπίτια σε προάστιο του Παρισιού.

Το σίγουρο είναι πως μετά από αυτό το νέο χτύπημα, ξύπνησαν μαύρες μνήμες ξανά στην Γαλλία, η οποία συνεχίζει να ζει υπό τον φόβο της τρομοκρατικής απειλής στην Ευρώπη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top