Επικίνδυνος, μυθομανής και φαντασιόπληκτος ο απαγωγέας του μοντέλου στο Μιλάνο

Την νάρκωσε, την έβαλε σε μια βαλίτσα

Αυτό είναι το μοντέλο, θύμα απαγωγής, που επρόκειτο να πωληθεί σε online δημοπρασία στο Μιλάνο. Η Κλόι Έλινγκ χαμογελά και παίζει με το σκύλο της στην αυλή του σπιτιού της στο Νότιο Λονδίνο  θέλοντας να ξεχάσει όπως λέει την εφιαλτική εβδομάδα που έζησε στα χέρια του απαγωγέα της.

«Φοβόμουν για τη ζωή μου , κάθε δευτερόλεπτο , κάθε λεπτό , κάθε ώρα που περνούσε».

Η εικόνα της πάντως έκανε αρκετούς να αναρωτιούνται αν όντως η ιστορία της είναι αληθινή . Σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα γνώριζε τον απαγωγέα της . Είχαν συναντηθεί τον περασμένο Απρίλιο σε φωτογράφηση της  στο Παρίσι.

Ένα χρόνο μετά λοιπόν η 20χρονη ισχυρίστηκε  πώς ο Χέρμπα Λούκας Πάουελ, την απήγαγε υποδυόμενος τον φωτογράφο. Την νάρκωσε, την έβαλε σε μια βαλίτσα. Ο Πολωνός δράστης την για μία εβδομάδα την κρατούσε δεμένη χειροπόδαρα στο συγκεκριμένο απομονωμένο σπίτι στα σύνορα με την Ελβετία.

Διάφορα ερωτήματα προκύπτουν μέσα από τις καταθέσεις δράστη θύματος. Το μοντέλο υποστήριξε πώς κοιμόντουσαν στο ίδιο κρεβάτι. Όχι, μόνο δεν την κακοποίησε σεξουαλικά αλλά της έδινε σοκολάτες και δώρα.

Την ανάγκασε όπως είπε να πάει μαζί του στην αγορά να της ψωνίσει παπούτσια.

Από τη πλευρά του, ο 30χρονος δήλωσε μέλος της ομάδας "Black Death" και σκόπευε να  πουλήσει το μοντέλο στο Σκοτεινό Διαδίκτυο έναντι 300.000 ευρώ. Ισχυρίστηκε πώς είχε ανάγκη τα χρήματα γιατί έπασχε από λευχαιμία κάτι που αποδείχτηκε ότι δεν ισχύει.

Τελικά ο Πολωνός δράστης την  άφησε ελεύθερη γιατί  όπως είπε η ομάδα του  «απαγορεύει» τις απαγωγές γυναικών που είναι μητέρες. Για  επικίνδυνο, μυθομανή και φαντασιόπληκτο κάνουν λόγο οι ιταλικές αρχές καθώς δεν συνηθίζονται τέτοιου είδους πρακτικές από τη συγκεκριμένη συμμορία.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top