Τους 6 έφτασαν οι νεκροί από την ανατροπή λεωφορείου στην Τουρκία

Πήγαινε από την Κωνσταντινούπολη στην Σαμψούντα - Πρώτη ανάρτηση 11:41

Στους  6 αυξήθηκε ο αριθμός των νεκρών από την ανατροπή του λεωφορείου στην Αμάσεια της Τουρκίας, όπως μεταδίδει η ανταποκρίτρια του Star Άννα Ανδρέου.

 Ο οδηγός ο οποίος σκοτώθηκε επίσης ήταν πολύ ηλικιωμένος και οι επιβάτες διερωτούνται τώρα γιατί η εταιρεία τον εμπιστεύτηκε.

Το λεωφορείο, που ανήκει σε τουριστικό πρακτορείο, ταξίδευε από την Κωνσταντινούπολη στην Σαμψούντα της Μαύρης Θάλασσας, όταν στις 06.45 σήμερα το πρωί βγήκε από την πορεία του για άγνωστο λόγο κοντά στην περιοχή Καγιάντουζού.

Σύμφωνα με μαρτυρίες επιβατών, το λεωφορείο είχε μόλις ξεκινήσει την πορεία του, μετά από στάση που είχε πραγματοποιήσει, και ο οδηγός του ήταν πάρα πολύ ηλικιωμένος. Μάλιστα απορούσαν πώς η εταιρεία είχε εμπιστευτεί το λεωφορείο σε έναν τέτοιο οδηγό. Δεν έτρεχε, όπως αναφέρουν  αλλά ξαφνικά έχασε τον έλεγχο και ανατράπηκε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Στο σημείο του δυστυχήματος έσπευσαν σωστικά συνεργεία για να απεγκλωβίσουν τους επιβάτες, ακόμη και από τα παράθυρα, αλλά και ασθενοφόρα για να μεταφέρουν τους τραυματίες στα γειτονικά νοσοκομεία.

Σκοτώθηκε ο οδηγός του λεωφορείου, καθώς και άλλοι 5 επιβάτες. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top