Ελεγχόμενες εκρήξεις στο αεροδρόμιο του Μάντσεστερ: Συναγερμός μετά από ύποπτη τσάντα

Ο τερματικός 3 εκκενώθηκε προληπτικά

Μια σειρά από ελεγχόμενες εκρήξεις πραγματοποίησαν πυροτεχνουργοί στο αεροδρόμιο του Μάντσεστερ.

Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, το πρωί της Τετάρτης εντοπίστηκε ύποπτη τσάντα στον τερματικό 3, με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός και να προκληθεί μεγάλη αναστάτωση.

Μάλιστα το αεροδρόμιο εκκενώθηκε για προληπτικούς λόγους, προκειμένου άνδρες της εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών, να πραγματοποιήσουν τους απαραίτητους ελέγχους.

Τελικά σύμφωνα με τον Guardian, οι πυροτεχνουργοί προχώρησαν σε ελεγχόμενες εκρήξεις, με τις έρευνες να είναι σε εξέλιξη.

Η αστυνομία από τη μεριά της επιβεβαίωσε πως το ύποπτο πακέτο δεν αποτελεί απειλή, ενώ το περιστατικό δεν αντιμετωπίστηκε ως τρομοκρατικό.

Στους ανάστατους επιβάτες που θα ταξίδευαν από τον Τερματικό 3, οι αρχές του αεροδρομίου τους συμβούλευσαν να πάνε στον Τερματικό 1 για περισσότερες πληροφορίες.

Να αναφέρουμε τέλος, πως ο Τερματικός 3 είναι ο μικρότερος στο αεροδρόμιο του Μάντσεστερ και χρησιμοποιείται κατά κύριο λόγο για εσωτερικές πτήσεις, όπως επίσης και για πτήσεις προς τις ΗΠΑ και την Ευρώπη.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top