Μάντσεστερ: Εκκενώνεται τερματικός σταθμός του αεροδρομίου-Εντοπίστηκε ύποπτη τσάντα

Επικράτησε αναστάτωση-Πρώτη ανάρτηση: 05-07-2017 12:46

Μάντσεστερ: Εκκενώνεται τερματικός σταθμός του αεροδρομίο

Συναγερμός σήμανε στο αεροδρόμιο του Μάντσεστερ όταν ο τερματικός σταθμός 3 εκκενώθηκε, αφού εντοπίστηκε μια ύποπτη τσάντα.

«Πραγματοποιείται εκκένωση για προληπτικούς λόγους, ενώ διεξάγονται περαιτέρω έρευνες», ανέφερε στο Twitter η διεύθυνση του αεροδρομίου.

Η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι η εκκένωση του τερματικού σταθμού ξεκίνησε μετά από τηλεφώνημα για ύπαρξη ύποπτης τσάντας ενώ πρόσθεσε ότι στο σημείο σπεύδει για προληπτικούς λόγους μονάδα εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών.

Στον χώρο έχει προκληθεί συνωστισμός όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες στο Twitter, ενώ σύμφωνα με το Reuters το ύποπτο πακέτο έχει βρεθεί και επεξεργάζεται.

Σημειώνεται ότι το αεροδρόμιο του Μάντσεστερ είχε εκκενωθεί μερικώς και χθες λόγω διαρροής νερού, ενώ σε εκκένωση προέβησαν χθες οι αρχές και σε τερματικό σταθμό του Χίθροου στο Λονδίνο, όταν σήμανε ο συναγερμός πυρασφάλειας, χωρίς τελικά να διαπιστωθεί ότι υπήρχε κάποια πυρκαγιά ή άλλος λόγος ανησυχίας.


Το αεροδρόμιο του Μάντσεστερ είναι το τρίτο μεγαλύτερο αεροδρόμιο του Ηνωμένου Βασιλείου. Καθημερινά διέρχονται από αυτό 22 εκατομμύριο επιβάτες.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top