Τούρκοι ΧΑΚΑΡΑΝ την σελίδα του Τσίπρα! ΑΣΕΒΕΙΑ πέρα από κάθε όριο με απειλές για την Αγιά Σοφιά

Λίγες ώρες μετά την ανάγνωση του Κορανίου στο σύμβολο του Χριστιανισμού

Τούρκοι ΧΑΚΑΡΑΝ την σελίδα του Τσίπρα! ΑΣΕΒΕΙΑ πέρα από κάθε όριο με απειλές για την Αγιά Σοφιά

Δεν έχουν τέλος οι τουρκικές προκλήσεις. Μετά την ανάγνωση του Κορανίου μέσα στην Αγία Σοφιά και τις παραβιάσεις σε αέρα και θάλασσα, τώρα οι γείτονες απλώνουν τα δίχτυα τους και στο διαδίκτυο! 

Πιο συγκεκριμένα, τούρκοι χάκερς μπλόκαραν την ιστοσελίδα του έλληνα πρωθυπουργού. 

Έτσι, την τελευταία ώρα όποιος προσπαθεί να μπει στην ηλεκτρονική σελίδα του Αλέξη Τσίπρα, βλέπει τα παρακάτω μήνυματα στην οθόνη του:

Στο τούρκικο σάιτ,  haberkalite.com, οι Τούρκοι αναφέρουν ότι χάκερς έριξαν την ιστοσελίδα του πρωθυπουργού, ενώ στο προκλητικό δημοσίευμά τους συνδυάζουν την κίνηση αυτή με τα όσα συμβαίνουν στην Αγία Σοφία τις τελευταίες μέρες.

Πιο συγκεκριμένα, όπως μεταδίδει η ανταποκρίτρια του Star στην Τουρκία, Άννα Ανδρέου, πρόκειται για μια ομάδα χάκερς που ονομάζονται "Aslan Neferler Tim", οι οποίοι άφησαν το μήνυμα: «Σε μας πέφτει το καθήκον να αντιδράσουμε στην αντίδραση Ελλάδας για την ανάγνωση του Κορανίου στην Αγία Σοφία.... Τσίπρα μην εκπλήσσεσαι, μην μας κανείς να χάσουμε την υπομονή μας». 

Υπενθυμίζουμε ότι οι Τούρκοι με αφορμή τη νύχτα του Καντίρ, Kadır Gecesi -όπως ονομάζεται η ‘Νύχτα της Αποκάλυψης του Κορανίου’-, όπου γιορτάζεται η αποκάλυψη των πρώτων στίχων του Κορανίου από τον προφήτη Μωάμεθ, το Κοράνι όχι μόνο αναγνώστηκε αλλά η τελετή αυτή μεταδόθηκε ζωντανά από την τουρκική κρατική τηλεόραση! Την κίνηση τους καταδίκασε σύσσωμη η διεθνής κοινότητα, ενώ θέση στην κόντρα πήρε η Unesco και το State Department .

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top