Ο Μαροκινός τρομοκράτης του Λονδίνου φίλησε την κόρη του και έφυγε για να σκορπίσει το θάνατο

Δεν την άφηνε να βλέπει τηλεόραση για να μην γίνει ομοφυλόφιλη

Ο Μαροκινός τρομοκράτης του Λονδίνου φίλησε την κόρη του

Ανατριχιαστικές είναι οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως για τους τρεις τρομοκράτες που αιματοκύλησαν το βράδυ του Σαββάτου το Λονδίνο.

Όπως αναφέρει η Daily Mail ο Μαροκινός Ρασίντ Ρεντουάν, ο οποίος ήταν παντρεμένος με τη Βρετανίδα Τσαρίς Ο Λίρι  το απόγευμα το Σαββάτου, λίγο πριν ξεκινήσει για τη Γέφυρα του Λονδίνου, όπου σκόρπισε το θάνατο, πήγε από το σπίτι της πρώην γυναίκας του, φίλησε την κόρη του και την αποχαιρέτησε.

Τρεις ώρες μετά έπεφτε νεκρός από τις σφαίρες των αστυνομικών, αφού πρώτα είχε καταφέρει να σκοτώσει δεκάδες αθώους ανθρώπους που περπατούσαν ανυποψίαστοι στο πιο πολυσύχναστο δρόμο του Λονδίνου.

Ο πρώην ζαχαροπλάστης σύμφωνα με μαρτυρίες απαγόρευε στην κόρη του να βλέπει τηλεόραση γιατί φοβόταν ότι θα γίνει ομοφυλόφιλη, ενώ χώρισε με την γυναίκα του όταν εκείνη αρνήθηκε να ασπαστεί το Ισλάμ. Μάλιστα η ίδια τον κατηγορούσε για βιαιοπραγία σε βάρος του και ψυχολογικό εκφοβισμό κατά την περίοδο του γάμου τους.

(Ο Ραντουάν και η πρώη σύζυγός του)

Η σύζυγός του, η οποία συνελήφθη και αργότερα αφέθηκε ελεύθερη δήλωσε στην εφημερίδα Sun:

«Ήταν πάντα εγωιστής. Εγκατέλειψα τόσα πολλά για χάρη του. Δεν θα ασπαζόμουν ποτέ το Ισλάμ. Δεν συμφωνούσα με αυτά που ήθελε. Δεν ήθελε η κόρη μας να τρώει χοιρινό ή να πηγαίνει μπαλέτο και κάποια στιγμή είπε ως εδώ. Δεν την άφηνε να βλέπει τηλεόραση γιατί φοβόταν ότι θα γίνει ομοφυλόφιλη».

Η Σκότλαντ Γιαρντ συνεχίζει τις έρευνες για τον 30χρονο Μαροκίνο, ο οποίος όπως έγινε γνωστό είχε καθαρό ποινικό μητρώο και δεν φαινόταν να έχει κανένα σύνδεσμο με τους τζιχαντιστές του ISIS.

Ο Ρεντουάν κατάφερε να πάρει άδεια παραμονής στη Βρετανία μετά το γάμο του με τη Βρετανίδα σύζυγό του, ενώ φίλοι του ζευγαριού ανέφεραν ότι προσπάθησε να την προσηλυτίσει στο Ισλάμ και όταν εκείνη αρνήθηκε η σχέση τους έγινε βίαιη.

Οι δυο τους ζούσαν στην Ιρλανδία και εκείνος φέρεται να επέστρεψε στη Βρετανία πριν από εννέα μήνες.

Την Κυριακή η αστυνομία συνέλαβε την πρώην σύζυγό του, μπουκάροντας με όπλα στο σπίτι της και παραδίδοντας την κόρη της στις κοινωνικές υπηρεσίες.

Γείτονες κατέθεσαν ότι ο Ρεντουάν έμενε μαζί με τη γυναίκα και την κόρη του μέχρι πριν από τρεις μήνες και ότι ερχόταν συχνά για να βλέπει τη μικρή και ότι το απόγευμα του μακελειού τον είχαν δει και πάλι να επισκέπτεται την κόρη του.

Όλοι μιλούν για έναν πολύ απόμακρο άνθρωπο, απότομο, βίαιο και πολύ θρησκευόμενο.

Η αστυνομία προσήγαγε άλλους 12 ανθρώπους ως εμπλεκόμενους με τους τρεις τρομοκράτες, ενώ άφησε ελεύθερη τη σύζυγό του, αφού δεν προέκυψαν επιβαρυντικά σε βάρος της στοιχεία. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top