18χρονη πουλάει την παρθενιά της στο ίντερνετ για να αγοράσει αυτοκίνητο και διαμέρισμα

Επιθυμεί, επίσης, να χρηματοδοτήσει τις σπουδές της

Μια 18χρονη κοπέλα, με καταγωγή από τη Γερμανία και την Αυστραλία, η Κιμ, θέλει να καταφέρει να σπουδάσει στη Βιέννη ή τη Γερμανία, να αγοράσει αυτοκίνητο και διαμέρισμα.

Αποφάσισε, λοιπόν, να πουλήσει την παρθενιά της, μέσω ενός πρακτορείου στη Γερμανία.

Εμπνευσμένη από την ιστορία του φωτομοντέλου Αλεξάντρα Κέφρεν, που έκανε ακριβώς το ίδιο πριν από 2 χρόνια για 2,3 εκατομμύρια ευρώ σε επιχειρηματία από το Χονγκ Κονγκ, η νεαρή Κιμ είναι ξεκάθαρη: ««Δηλαδή, αξίζει πάνω από 2,3 εκατομμύρια το να προσφέρω την παρθενιά μου σε έναν άντρα που τελικά μπορεί και να με αφήσει; Για να είμαι ειλικρινής, δεν το πιστεύω» λέει χαρακτηριστικά.

 

Στη συνέχεια, περιγράφει τον εαυτό της: το ύψος της είναι 1,73 μέτρα, της αρέσουν πολύ τα τριαντάφυλλα, ενώ απολαμβάνει να γεύεται πορτοκαλάδες και την ελληνική κουζίνα. Είναι διατεθειμένη να συναντήσει οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο, σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου, αρκεί εκείνος να της πληρώσει τα έξοδα.

 

Η πηγή έμπνευσης της Κιμ, η Αλεξάνδρα, είχε δηλώσει σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή ότι δεν είναι πόρνη, απλά «μου παρουσιάστηκε μια ευκαιρία και την εκμεταλλεύτηκα», όπως θα δείτε στο βίντεο. 

 

Η Αλεξάνδρα Κέφρεν

Άνθρωπος του site συνοδών της Γερμανίας, το οποίο προσέγγισε η Κιμ, αναφέρει ότι οι κοπέλες αυτές «έχουν τη δική τους βούληση και τις δικές τους απόψεις περί σεξουαλικότητας». 

Για την ιστορία, ο ιδιοκτήτης του εν λόγω site είναι 26 ετών και μένει στο υπόγειο της μαμάς του...

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top