Πως η Μελάνια Τράμπ "έσωσε" Ελληνόπουλο που χρειαζόταν μόσχευμα καρδιάς! Η ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ συνάντησή τους

Η είδηση κάνει το γύρο του διαδικτύου- Πρώτη Ανάρτηση 26-05-2017 15:00

Μια πάρα πολύ ευχάριστη κατάληξη είχε η επίσκεψη της Μελάνια Τραμπ στο νοσοκομείο Bambin Gesu στη Ρώμη μετά την συνάντησή της με τον Πάπα Φραγκίσκο την Τετάρτη. 

Λίγες ώρες αφότου η Μελάνια αποχώρησε από το νοσοκομείο ένα μικρό Ελληνόπουλο που περίμενε για μόσχευμα καρδιάς, βρήκε!

Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, κατά την επίσκεψή της στο εν λόγω νοσοκομείο, γνώρισε το μικρό αγόρι από την Ελλάδα. Μάλιστα, του διάβασε βιβλίο κρατώντας του το χέρι στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, με τις κάμερες να καταγράφουν το γεγονός. 

Η Πρώτη Κυρία πέρασε επίσης λίγο χρόνο προσευχόμενη στο παρεκκλήσι του νοσοκομείου και έβαλε λουλούδια στα πόδια ενός αγάλματος της Παναγίας. 

Λίγο αργότερα, την ίδια μέρα, η ίδια με tweet έγραψε, πως η καρδιά της είναι γεμάτη χαρά, αφού έμαθε πως το νοσοκομείο βρήκε έναν δότη για το μικρό αγόρι. 

«Μετά την προσγείωση στο Βέλγιο, έμαθα πως το νεαρό αγόρι και η οικογένειά του, που περίμεναν μία μεταμόσχευση καρδιάς, ενημερώθηκαν από το νοσοκομείο πως βρέθηκε δωρητής» ανέφερε η ίδια. 

«Διάβασα ένα βιβλίο και κράτησαν τα χέρια του μικρού αυτού παιδιού, μόλις πριν από λίγες ώρες και τώρα η δική μου καρδιά γεμίζει με χαρά γι’ αυτά τα νέα». 

 

 

Μετά την κλινική της Ρώμης, η κυρία Τραμπ επισκέφθηκε και ένα ακόμα παιδιατρικό νοσοκομείο, το Παίδων Βασίλισσα Φαβιόλα των Βρυξελλών! 

 

​​

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top