ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ 8χρονο κοριτσάκι ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ καταγωγής μετά το μακελειό στο Μάντσεστερ

Την αναζητούν οι δικοί της μέσα από τα social media

ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ 8χρονο κοριτσάκι ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ καταγωγής

Κορυφώνεται η αγωνία για τους αγνοούμενους μετά από το τρομοκρατικό χτύπημα στο Μάντσεστερ Αρένα μετά από συναυλία της Αριάνα Γκράντε.

Απεγνωσμένοι γονείς και οικογένειες τους αναζητούν μέσα από τα social media και το hashtag #Manchester Missing, όπου έχουν ανέβει φωτογραφίες μικρών παιδιών κυρίως που είχαν πάει να διασκεδάσουν στη συναυλία της αγαπημένης τους τραγουδίστριας.

Ανάμεσα στους αγνοούμενους κι ένα 8χρονο κοριτσάκι που όπως φαίνεται και από το επίθετό του πρέπει να είναι ελληνικής καταγωγής.

Το όνομά της είναι Σάφι Ρόουζ Ρούσος και είχε πάει στη συναυλία με  τη μητέρα της και τη μεγάλη της αδελφή. Όμως πάνω στον πανικό χάθηκαν και τώρα οι γονείς της απεγνωσμένα την αναζητούν, χωρίς όμως να έχουν καταφέρει μέχρι στιγμής να την εντοπίσουν. 

«Η φίλη της αδερφής μου και οι κόρες της ήταν στην συναυλία. Η Σάφι, οκτώ χρονών, αγνοείται ακόμα. Η μαμά της Λίζα και η αδερφή της Ας βρίσκονται στο νοσοκομείο, αλλά δεν απειλείται η ζωή τους», έγραψε στο facebook μια φίλη της οικογένειας της μικρής. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top