Κάν’ το όπως η Μελάνια Μπριζίτ! Με τη σφραγίδα του Louis Vuitton η εμφάνιση της νέας πρώτης κυρίας της Γαλλίας

Άστραψαν τα φλας των φωτογράφων με την εμφάνισή της στο Μέγαρο των Ηλυσίων

Με τη σφραγίδα του Louis Vuitton η εμφάνιση της Μπριζίτ

Μόνη της δέκα λεπτά πριν από το σύζυγό της έφτασε στο Μέγαρο των Ηλυσίων η νέα Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, Μπριζίτ Τρονιέ, στην τελετή ανάληψη των καθηκόντων του Εμανουέλ Μακρόν, ως νέου προέδρου της χώρας.

Η ξανθιά Μπριζίτ κατέβηκε από το αυτοκίνητο που τη μετέφερε από την οδό Cler στο 7ο διαμέρισμα του Παρισιού όπου μένει το προεδρικό ζεύγος και περπάτησε μόνη πάνω στο κόκκινο χαλί, χαμογελαστή, σίγουρη και χαιρετώντας τους παρευρισκόμενους.

Στην πύλη του προεδρικού μεγάρου την υποδέχθηκε η σύζυγος του γραμματέα του Φρανσουά Ολάντ, καθώς ο απερχόμενος πρόεδρος δεν είναι παντρεμένος.

Φυσικά τα ρούχα που επέλεξε για την ημέρα της ορκωμοσίας του συζύγου της ήταν το πρώτο θέμα συζήτησης στα γαλλικά πηγαδάκια.

Η νέα πρώτη κυρία της Γαλλίας δεν θα μπορούσε να μην τιμήσει τη γαλλική μόδα και γι’ αυτό επέλεξε ένα ταγιέρ στο γαλάζιο του πάγου με σακάκι, τύπου μιλιταίρ με διπλό κούμπωμα δια χειρός Νικολά Γκεσκιέρ, ο οποίος είναι ο καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου Louis Vuitton.

Το σύνολό της συνόδευσε με nude τσαντάκι επίσης του οίκου Louis Vuitton και nude γοβες.

Το φόρεμα της Μπριζίτ, όπως απαιτεί το γαλλικό πρωτόκολλο ήταν έως το γόνατο, ενώ αρκετοί ήταν εκείνοι που σύγκριναν την επιλογή του συγκεκριμένου συνόλου με την εμφάνιση της Τζάκι Κένεντι, αλλά και αυτή της Μελάνια Τραμπ κατά την ορκωμοσία του Αμερικανού προέδρου.

Και η Μπριζίτ όπως και η Μελάνια επέλεξε ένα ταγέρ στην ίδια σχεδόν απόχρωση του γαλάζιου, χωρίς όμως τα μακριά γάντια της Μελάνια, ενώ έκανε έναν χαλαρό γαλλικό κότσο στα μαλλιά, όπως ακριβώς και η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ.

Η Μπριζίτ Τρονιέ μπήκε στο Ελιζέ όπου και υποδέχθηκε συγκινημένη τον σύζυγό της, ενώ βγήκε και πάλι στο κατώφλι του προεδρικού μεγάρου, στο πλευρό του νέου προέδρου της Γαλλίας ως η Πρώτη Κυρία της χώρας και επίσημα. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top