ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ - Ύποπτος της οργάνωσης Γκιουλέν προσπαθεί να γλιτώσει από τον...Ερντογάν και πέφτει στο κενό!

Τι μεταδίδει η ανταποκρίτρια του Star στην Τουρκία, Άννα Ανδρέου-Πρώτη ανάρτηση:11-05-2017 18:00

Από τον τρίτο όροφο κτιρίου έπεσε ύποπτος της οργάνωσης Γκιουλέν, όταν η αστυνομία έκανε έφοδο σε διαμέρισμα στο Μπαλίκ Σεχίρ για τη σύλληψη 26 ατόμων την ώρα που είχαν συγκέντρωση.

Τα 26 άτομα παρακολουθούνταν για μεγάλο διάστημα από την αστυνομία και συμμετείχαν σε δομή συμβούλων εκπαίδευσης του κινήματος Γκιουλέν.

Οι τουρκικές αρχές έπειτα από πληροφορίες ότι πραγματοποιούσαν συγκέντρωση σε διαμέρισμα πολυκατοικίας έκαναν έφοδο προβαίνοντας σε συλλήψεις. 

Τα 18 από τα 26 άτομα της δομής συμμετείχαν στην εφαρμογή By Lock. Υπενθυμίζεται ότι η εφαρμογή αυτή στην οποία συμμετείχαν 70.000 άτομα είχε δημιουργηθεί από τους γκιουλενιστές μέσω της οποίας συνομιλούσαν μεταξύ τους πριν το πραξικόπημα. 

Ανάμεσα στη δομή των 26 ατόμων ήταν και ο Μουσταφά Χικμέτ Καγιαπαλι 59 ετών ο οποίος ήταν καταζητούμενος ως ιμάμης του Ερζερούμ, που είναι η μεγαλύτερη πόλη της ανατολικής Τουρκίας.

Κατά τη έφοδο της αστυνομίας στο διαμέρισμα, ενώ προσπαθούσε να διαφύγει από την αστυνομία έπεσε από τον τρίτο όροφο και έχασε τη ζωή του!

Στο βίντεο φαίνεται νεκρός στο έδαφος μετά τη πτώση του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top