Ο Νίκος Αλιάγας «τρολάρει» τον Μακρόν μετά τη νίκη του-Αντικείμενο σάτιρας ο νέος Πρόεδρος της Γαλλίας

Η έκπληξη των γονιών του και τα τρυφερά φιλιά με την Μπριζίτ μετά τον θρίαμβο του

Ο Μακρόν δεν έχει αναλάβει ακόμη καθήκοντα, και ήδη άρχισαν οι χιουμοριστικές εκπομπές για το νέο πρόεδρο ενώ μία βιογραφία εξιστορεί τη δυσάρεστη έκπληξη των γονέων του, όταν έμαθαν για τη σχέση του.

Ο Εμμανουέλ Μακρόν δεν είχε εκλεγεί ποτέ σε δημόσιο αξίωμα. Όπως θα δείτε και στο video,ο 39χρονος πρόεδρος έζησε την ενδοξότερη, μέχρι τώρα, μέρα της ζωής του δίπλα στην Μπριζίτ και στο επιτελείο του, ενώ ο θρίαμβος του συνοδεύτηκε με ένα ζεστό φιλί στην 64χρονη σύζυγό του και έναν νέο ασπασμό.

Οι πανηγυρισμοί συνεχίστηκαν, με όλο το επιτελείο που τον στήριξε σε κάτι που, όπως είπε ο ίδιος, φαινόταν εξ’ αρχής απίθανο και με καν-καν στην ειδική εξέδρα που είχε στηθεί στο Λούβρο.

Στην πεζή πραγματικότητα όμως, ο Μακρόν ως πρόεδρος, γίνεται και αντικείμενο σάτιρας, κι εν προκειμένω της εκπομπής του χιουμορίστα Νικολά Καντελού στην οποία συμμετέχει ο Νίκος Αλιάγας, όπως θα δείτε και στο video.

Η ΕΚΠΛΗΞΗ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ

Εκτός της σάτιρας είχαμε και μία βιογραφία. Η Ανν Φουλντά εξιστορεί τη δυσάρεστη έκπληξη των γονιών του όταν έμαθαν ότι ο 16χρονος Εμμανουέλ είχε σχέση με την καθηγήτριά του, 24 χρόνια μεγαλύτερη του. Μέχρι τότε η μητέρα του πίστευε ότι έβγαινε με την κόρη της Μπριζίτ, Λωράνς.

Ο Μακρόν συνεχίζει πάντως βλέποντας μπροστά.Χθες είχε τηλεφωνικές συνομιλίες με τον Ντόναλντ Τραμπ, την Τερέζα Μέη, την Άγγελα Μέρκελ, τον Τζάστιν Τρυντό και τον Ταγίπ Ερντογάν.

Το κίνημά του έγινε το κόμμα «Η Δημοκρατία προχωρά», στο οποίο εντάχθηκε και ο πρώην σοσιαλιστής πρωθυπουργός Βαλς.Ο πρόεδρος Ολάντ ολόκληρωσε τα καθήκοντά του στο εξωτερικό, όπως θα τα αρχίσει ο μαθητής του Μακρόν, δηλαδή με μία συνάντηση στον Βερολίνο με την Μέρκελ.

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top