ΕΤΣΙ αψηφά τον χρόνο η Μπριζίτ Τρονιέ: Βotox, εμφυτεύματα και hair extensions στη «φαρέτρα» της

Η νεανική της σιλουέτα και το ακαταμάχητο στιλ της προσθέτουν κι άλλους «πόντους» στο σύνολο

ΕΤΣΙ αψηφά τον χρόνο η Μπριζίτ Τρονιέ

Μπορεί ο Εμμανουέλ Μακρόν να είναι πλέον ο νέος Πρόεδρος της Γαλλίας, αλλά όλα τα φώτα έχουν στραφεί στην σύζυγό του και νέα Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, Μπριζίτ Τρονιέ.

Η 64χρονη σύζυγος του Μακρόν και πρώην καθηγήτρια του, εκτός από το love story της με τον 39χρονο Πρόεδρο το οποίο θυμίζει ταινία του Hollywood, έχει στρέψει πάνω της όλα τα βλέμματα και για άλλους δυο λόγους:

Αφ’ ενός για το απαράμιλλο και κομψό στυλ της και αφ΄ετέρου για την νεανική της εμφάνιση, με αποτέλεσμα να δείχνει πολύ νεότερη από 64 ετών.

Χαρακτηριστικό είναι, πως ήδη τα γαλλικά ΜΜΕ (και όχι μόνο) την έχουν λατρέψει, χαρακτηρίζοντας της ως «επιτομή του glamour», και όχι άδικα, καθώς η σικ εμφάνιση της την βραδιά που κέρδισε τις εκλογές ο Μακρόν, απέσπασε διθυραμβικά σχόλια.

Ποιο είναι λοιπόν το μυστικό της; Σύμφωνα με την «Daily Mail» η οποία μίλησε με τους καλύτερους ειδικούς της ομορφιάς, ο συνδυασμός είναι διττός και ακαταμάχητος: Η κομψή της σιλουέτα, σε συνδυασμό με τις σικάτες στιλιστικές της επιλογές είναι το πρώτο και βασικό «συστατικό» της επιτυχίας της.

Στο άλλο κομμάτι βάζουν το χεράκι τους οι πλαστικοί χειρουργοί.

Παρόλο που η 64χρονη Μπριζίτ όλο αυτό το διάστημα ποτέ δεν έχει συζητήσει για τα «μυστικά» ομορφιάς της και δεν έχει παραδεχτεί ποτέ πως έχει κάνει οποιαδήποτε επέμβαση ή θεραπείες, ο Dr Ross Perry εξήγησε στην «Daily Mail» πως η ωραία της εμφάνιση είναι ένας συνδυασμό της αθλητικής της φιγούρας, αλλά και των νεανικών της μαλλιών που αγκαλιάζουν το πρόσωπό της και τον λαιμό της, κρύβοντας τα σημάδια της ηλικίας.

Άλλοι ειδικοί, προσθέτουν πως εκτός από τα παραπάνω, είναι πολύ πιθανό η Μπριζίτ να έχει βάλει εμφυτεύματα στο πρόσωπο, να έχει κάνει Botox, αλλά και ένα mini face lift.

Εκτός από την αγάπη της για το νεανικό ντύσιμο και τα designer brands (στα οποία ο οίκος Louis Vuitton έχει περίοπτη θέση), η Μπριζίτ επιλέγει πάντοτε κομμάτια που είναι πολύ μοντέρνα και «προχωρημένα», και τα οποία τα βλέπουμε συνήθως σε νεότερες stars, όπως η Selena Gomez, η Cara Delevigne και η Miranda Kerr.

Συν τοις άλλοις, γνωρίζει καλά ποια σημεία του σώματος της να κρύψει και ποια να τονίσει:

«Αυτό της δίνει μια αίσθηση μιας αυτοπεποίθησης που αποπνέει εμπιστοσύνη στον εαυτό της» αναφέρουν οι ειδικοί της μόδας, προσθέτοντας πως:

«Είναι rock’n’roll. Ούτε για ένα δευτερόλεπτο δεν της περνά από το μυαλό πως “είμαι 63 και δεν μπορώ να φοράω κοντές φούστες”. Δωδεκάποντα τακούνια, αμάνικα φορέματα, δερμάτινα παντελόνια… τολμά τα πάντα».

ΤΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΗΣ

Σύμφωνα με έρευνες, το ένα τρίτο των γυναικών αναπτύσσουν τριχόπτωση σε κάποιο βαθμό μέχρι την ηλικία των 50 ετών. Ωστόσο με τα πλούσια μαλλιά της και την κόμη υπερπαραγωγή, η Μπριζίτ δεν έχει λόγους να ανησυχεί.

Hair stylists αναφέρουν στη «Daily Mail» πως σίγουρα η φύση την έχει προικίσει, αλλά σίγουρα η Μπριζίτ δέχεται και μια χείρα βοηθείας από τους ειδικούς, με hair extensions που βοηθούν τα μαλλιά της να δείχνουν ακόμα πιο πυκνά.

«Το στιλ των μαλλιών της είναι νεανικό, απαλό, και επιμελώς ατημέλητο, παρά κλασικό και παλιομοδίτικο. Έχει επιλέξει να κάνει ένα μοντέρνο καρέ, με μια άκρως κολακευτική φράντζα, και ανταύγειες που της φωτίζουν το πρόσωπο, διατηρώντας τον όγκο στα μαλλιά της. Επίσης οι αποχρώσεις του ξανθού στα μαλλιά της δημιουργούν διάσταση και βάθος, καλύπτοντας παράλληλα οποιεσδήποτε άσπρες τρίχες».

ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΤΗΣ

Εκτός από όλα τα παραπάνω, η Μπριζίτ είναι «προισκιμένη» και με ένα όμορφα δομημένο πρόσωπο. Η επιδερμίδα της δείχνει «τεντωμένη» και χωρίς πολλές ρυτίδες γύρω από τα μάτια και το μέτωπό της, με τους ειδικούς να τονίζουν πως είναι πολύ πιθανό να έχει κάνει Botox και να έχει βάλει fillers.

Παράλληλα προσθέτουν πως έχει υποβληθεί σε θεραπεία δακρύων ώστε να απαλύνει η περιοχή κάτω από τα μάτια, και να δείχνει πιο φρέσκια, ξεκούραστη και φωτεινή.

Δεν αποκλείεται μάλιστα να έχει υποβληθεί σε πλαστική επέμβαση στη μύτη.

ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ

Τέλος, personal trainers αναφέρουν πως καθώς oι γυναίκες γερνούν, δυσκολεύονται να διατηρήσουν το βάρος τους λόγω ορμονικών αλλαγών στο σώμα, ωστόσο, η Μπριζίτ φαίνεται να έχει ισορροπημένο και υγιές σώμα.

Όπως εξηγούν, ενώ είναι λεπτή, δεν έχει κακή ή αδύναμη εμφάνιση, κάτι που μπορεί να συμβεί όταν οι μεγαλύτερες γυναίκες κάνουν διάδρομο ή αερόμπικ.

Σε όλα αυτά, βοηθά ο υψηλός μεταβολικός της ρυθμός αλλά και η μυϊκή της μάζα.

ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ HOLLYWOOD

Τέλος, οδοντίατροι αναφέρουν πως η Μπριζίτ οφείλει το λαμπερό της χαμόγελο σε επέμβαση ειδικών, καθώς τα δόντια της δείχνουν πολύ νεανικά, χωρίς ίχνη φθοράς ή σημάδια αποχρωματισμού.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top