ΦΡΙΚΗ μέσα στη νύχτα! Άκουσαν κραυγές για βοήθεια και βρήκαν νεκρό έναν 16χρονο

Πέπλο μυστηρίου γύρω από το θάνατό του

Άκουσαν κραυγές για βοήθεια και βρήκαν νεκρό έναν 16χρονο

Οι κραυγές βοήθειας μέσα στη νύχτα που ξεσήκωσαν ολόκληρη τη γειτονιά στο πόδι δεν είχαν καλό αποτέλεσμα, καθώς νεκρός βρέθηκε κοντά στο park Mains High School στην πόλη Έρσκιν ένας 16χρονος μαθητής, προκαλώντας ανείπωτο πόνο και πολλά ερωτήματα για τις συνθήκες του θανάτου του.

Ο Όουεν Μακ Ντόναλντ σε λίγες μέρες θα έδινε εξετάσεις, όμως την Κυριακή τρεις άνδρες τον εντόπισαν νεκρό.

«Ο Όουεν δεν είχε εχθρούς. Του άρεσε να παίζει ράγκμπι και πήγαινε στο σχολείο της περιοχής. Όλοι είμαστε αναστατωμένοι και οι σκέψεις μας είναι με την οικογένειά του», δήλωσε ένας συμμαθητής του.

«Είναι τραγωδία. Πολλοί από εμάς θα διαβάζαμε σήμερα αλλά θέλαμε να αποτίσουμε φόρο τιμής σε αυτό το σπουδαίο παιδί», τόνισε ένας ακόμα φίλος του.

Ανατριχίλα προκαλούν οι μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής, ότι το βράδυ του Σαββάτου που εκτιμάται ότι έχασε τη ζωή του ο 16χρονος, άκουσαν φωνές και κάποιον να κλαίει και να ζητάει βοήθεια.

Κάποιοι μάλιστα ισχυρίστηκαν ότι προηγήθηκε καβγάς μεταξύ μιας ομάδας νεαρών, σημειώνοντας ότι στην περιοχή υπάρχουν πολλές συμμορίες που συγκρούονται καθημερινά.

Πάντως, σύμφωνα με την αστυνομία, μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν στοιχεία ότι ο 16χρονος είχε εμπλακεί σε καυγά πριν από το θάνατό του. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top