Σε κινούμενα σχέδια η «αποπλάνηση του Μακρόν από την Μπριζίτ»

Υπονοείται πως η 64χρονη σήμερα καθηγήτρια ξεμυάλισε το μαθητή της φορώντας μίνι φούστες

Ο Εμμανουέλ και η Μπριζίτ Μακρόν έγιναν κινούμενα σχέδια. Δεν ήταν όμως για καλό αφού στο απίστευτο βίντεο υπονοείται πως η 64χρονη σήμερα καθηγήτρια ξεμυάλισε το μαθητή της φορώντας μίνι φούστες!

Ο Μακρόν διατηρούσε σχέση με την καθηγήτρια του πριν αυτό γίνει μόδα. Η Μπριζίτ Τρονιό συνάντησε τον Μακρόν όταν ήταν 15 ετών κι εκείνη ήταν καθηγήτρια θεάτρου. Μπορει να ήταν παντρεμένη αλλά αυτό δεν πτόεισαι τον Μακρόν να κάνει παιχνίδι.

Το ταινιάκι δημιούργησε μια ταϊβανέζικη εταιρία animation. Στην αρχή βλέπουμε την πρώτη συνάντηση του ζεύγους, όταν ο Μακρόν ήταν ακόμη στα 15. Ο μαθητής ερωτεύεται κεραυνοβόλα τη δασκάλα του, η οποία σύμφωνα με το βίντεο τον αποπλάνησε μέσα στην αίθουσα διδασκαλίας.

Στα 17 του, οι γονείς παίρνουν τον Μακρόν να ζήσει στο Παρίσι όμως εκείνος υπόσχεται να γυρίσει και να παντρευτεί την Μπριζίτ.

Η μεγάλη διαφορά ηλικίας τους είναι σε πρώτο πλάνο. Οι δημιουργοί του animation παρουσιάζουν τη Μπριζίτ να φτάνει στην προεκλογική ομιλία του Μακρόν με αναπηρικό καροτσάκι, ενώ στο τέλος τη δείχνουν να πηγαίνει στο γάμο τους με το Πι. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top