ΦΡΙΚΗ στην Ταϊλάνδη: «Πατέρας» σκότωσε live στο Facebook την 11 μηνών κόρη του και μετά αυτοκτόνησε

Για 24 ώρες, οι χρήστες μπορούσαν να βλέπουν το φόνο του παιδιού-Σε κατάσταση σοκ η σύζυγός του

Σοκάρει ο φόνος ενός κοριτσιού μόλις 11 μηνών, από τον ίδιο της τον πατέρα, ο οποίος την σκότωσε σε «ζωντανή» σύνδεση στο Facebook, προκειμένου να εκδικηθεί την μητέρα της που πίστευε πως τον απατούσε.

Η ανατριχιαστική δολοφονία έγινε σε ένα εγκαταλελειμμένο ξενοδοχείο στο Πουκέτ.

Στο live video που ανέβασε στο Facebook, ο Γουτισάν Βονγκταλάι απεικονίζεται να δένει ένα σχοινί στο λαιμό της κόρης του και μετά να την πετά από την οροφή του ξενοδοχείου.

Στη συνέχεια, ο ίδιος έβαλε τέρμα στην ζωή του (η δική του αυτοκτονία δεν μεταδόθηκε live στο Facebook), ενώ τα άψυχα σώματα πατέρα και κόρης βρέθηκαν το ένα δίπλα στο άλλο.

«Ήταν παρανοϊκός όσον αφορά στη σύζυγό του, πίστευε πως θα τον άφηνε και δεν τον αγαπούσε» είπε ο Τζουλάους Σουβανίν, ο αστυνομικός που έχει αναλάβει την υπόθεση.στο Reuters, προσθέτοντας πως «παραλογιζόταν, πίστευε ότι η γυναίκα του θα τον εγκατέλειπε και ότι δεν τον αγαπούσε πια».

Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες του Reuters, η μητέρα του παιδιού μετά το άγριο έγκλημα είναι σε κατάσταση σοκ, μην μπορώντας να πιστέψει αυτή την συμφορά.

Ακόμα πιο τραγικό στην όλη ιστορία, είναι πως το αποτρόπαιο video με την δολοφονία του 11 μηνών κοριτσιού, έμεινε ενεργό στην σελίδα του πατέρα για 24 ολόκληρες ώρες, και έτσι μπορούσε να το δει ο καθένας.

Τελικά, το video «κατέβηκε» στις 5μμ (τοπική ώρα Μπανγκόκ) την Τρίτη- σχεδόν μία ημέρα μετά το ανέβασμά του. 

«Πρόκειται για ένα φρικτό περιστατικό και εκφράζουμε τη στήριξή μας στην οικογένεια του θύματος» δήλωσε στο Reuters μέσω email εκπρόσωπος του Facebook στη Σιγκαπούρη. «Δεν υπάρχει καμία θέση για υλικό τέτοιου είδους στο Facebook, πλέον έχει απομακρυνθεί».

Να αναφέρουμε τέλος, πως η αστυνομία του Πουκέτ, στη νότια Ταϊλάνδη, ενημερώθηκε από φίλους του δράστη:

«Ήταν ήδη νεκροί όταν έφτασα εγώ στο σημείο», το απόγευμα της Δευτέρας, εξήγησε ο αξιωματικός Τζουλάους Σουβάνιν, ένας από τους πρώτους ανθρώπους που έφτασαν στον τόπο της τραγωδίας. Κοντά στα δύο πτώματα εντοπίστηκε ένα κινητό τηλέφωνο, πρόσθεσε.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, ο δράστης, που ονομάζεται Βουτίσαν Βονγκταλάι, είχε καυγαδίσει νωρίτερα με τη μητέρα του παιδιού.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top