Λεωφορείο έπεσε σε χαράδρα - Δεκάδες οι ΝΕΚΡΟΙ: ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ- Απομακρύνετε τα παιδιά

Ακόμη μια τραγωδία στις Φιλιππίνες

Τουλάχιστον 26 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και δεκάδες άλλοι τραυματίστηκαν, όταν το λεωφορείο που επέβαιναν έπεσε σε χαράδρα σε περιοχή της ζούγκλας στις Φιλιππίνες την Τρίτη.

Διασωστικά συνεργεία και ασθενοφόρα έσπευσαν στην περιοχή της πόλης Καρανγκλάν, στην επαρχία Νουέβα Εχίγια, όπου σημειώθηκε το πολύνεκρο δυστύχημα.

Πενήντα άλλοι επιβάτες ανασύρθηκαν από τους διασώστες, οι οποίοι κατέβηκαν με σχοινιά στην βαθιά χαράδρα σε βάθος 24 μέτρων για να εντοπίσουν τα συντρίμμια, τους νεκρούς και τους επιζώντες.

Όπως αναφέρει το Aljazeera, πολλοί από τους επιβάτες έφεραν σοβαρά τραύματα και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, ενώ παίχτηκαν και πολλές τραγωδίες. Για παράδειγμα μια μητέρα που ταξίδευε με το παιδάκι της σκοτώθηκε, ενώ το σπλάχνο της γλίτωσε!

Σύμφωνα με τις τοπικές αρχές, παρά το γεγονός ότι το λεωφορείο είχε χωρητικότητα μόλις 45 ατόμων, μέσα στο όχημα υπήρχαν περισσότερα από 60!

Τα κακοσυστημένα λεωφορεία, οι ανεπαρκείς δρόμοι και ο αδύναμος κώδικας οδικής ασφάλειας ευθύνονται για πολλά τροχαία δυστυχήματα στις Φιλιππίνες .

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top