Ποια Κορέα; Ατάραχος για γκολφ στη Φλόριντα ο Τραμπ

Την ίδια ώρα που ο Κιμ Γιονγκ Ουν κάνει επίδειξη δύναμης

Ποια Κορέα; Ατάραχος για γκολφ στη Φλόριντα ο Τραμπ

Ή δεν τον νοιάζει καθόλου, ή το ξέχασε ή το παίζει ψύχραιμος και δεν εκδηλώνεται. Ο λόγος για τον Ντόναλντ Τραμπ, που δεν φαίνεται ιδιαίτερα ταραγμένος μετά την ανταλλαγή λεκτικών πυρών με τον Βορειοκορεάτη ηγέτη Κιμ Γιονγκ Ουν.

Η Washington Post δημοσίευσε ότι ο Τραμπ παίζει ήρεμος γκολφ, την ίδια στιγμή που η Βόρεια Κορέα επιδεικνύει τη δύναμή της με κάθε τρόπο.

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ βρίσκεται στη Φλόριντα, στο εξοχικό του, ενώ δεν δείχνει να τον απασχολεί η κλιμακούμενη ένταση στις σχέσεις των δυο χωρών. Εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, βέβαια, έσπευσε να δηλώσει ότι ο Πρόεδρος «ενημερώνεται όπως χρειάζεται» για τις εξελίξεις στο ζήτημα.

Το ίδιο δημοσίευμα της Washington Post υποστηρίζει ότι ο Τραμπ ήθελε να σχολιάσει τις εξελίξεις στη Βόρεια Κορέα μέσω του λογαριασμού του στο Twitter, αντιστάθηκε, όμως, και συνέχισε να παίζει γκολφ.

Την ηρεμία του δεν συμμερίστηκαν εκατοντάδες διαδηλωτές, όμως, που έξω από το θέρετρό του, απαιτούσαν να δώσει στη δημοσιότητα τις φορολογικές του δηλώσεις, κάτι που ο Πρόεδρος αρνείται συστηματικά.


Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top