ΝΕΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ στο γήπεδο της Ντόρτμουντ - Εντοπίστηκαν ΥΠΟΠΤΑ αντικείμενα

Δρακόντεια τα μέτρα ασφαλείας στη Γερμανία μετά τις τρεις εκρήξεις της Τρίτης-Πρώτη ανάρτηση:12-04-2017 22:07

ΝΕΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ στο γήπεδο της Ντόρτμουντ

Συναγερμός σήμανε για λίγη ώρα στο γήπεδο Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ, έδρα της Μπορούσια Ντόρτμουντ, όταν οι αρχές εντόπισαν «ύποπτα» αντικείμενα, σε μία από τις εξόδους του σταδίου.

Μετά από έρευνα, ο συναγερμός έληξε και η έξοδος δόθηκε προς χρήση για το κοινό.

Στο γήπεδο διεξαγόταν η ποδοσφαιρική αναμέτρηση Ντόρτμουντ – Μονακό για το Champions League.

Υπενθυμίζεται ότι την Μεγάλη Τρίτη, τρεις εκρήξεις σημειώθηκαν κοντά στο λεωφορείο που μετέφερε την αποστολή της γερμανικής ομάδας στο γήπεδο, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του ποδοσφαιριστή Μαρκ Μπάρτρα στο χέρι. Στο ίδιο πούλμαν ήταν και ο Έλληνας αμυντικός  Σωκράτης Παπασταθόπουλος.

Ο πατέρας του γνωστού ποδοσφαιριστή μίλησε στο Star για το γεγονός που τους αναστάτωσε λίγες ημέρες πριν το Πάσχα. «Ήταν τυχεροί σε αυτό που συνέβη, γιατί τύχη το αποκάλεσε ο Σωκράτης με αυτήν την έκρηξη που έγινε. Μπορούσαν τα πράγματα να ήταν πολύ, πολύ χειρότερα και φθηνά την γλίτωσαν. Ο πρώτος λόγος που σώθηκαν είναι ότι υπήρχαν παρκαρισμένα αυτοκίνητα, που λειτούργησαν σαν ανάχωμα του ωστικού κύματος, και μετά το λεωφορείο, το οποίο ήταν με ειδικές προδιαγραφές, με τριπλά τζάμια τα οποία τους έσωσαν», είπε μεταξύ άλλων ο κύριος Χαράλαμπος Παπασταθόπουλος.

Η αναμέτρηση αναβλήθηκε για σήμερα Μεγάλη Τετάρτη, τα μέτρα ασφαλείας ήταν δρακόντεια και τελικά από την αναμέτρηση βγήκε νικήτρια η Μονακό, η οποία με 3 γκολ πήρε τη νίκη επί της Ντόρτμουντ, οι παίκτες της οποίας παρά το σοκ έβαλαν δύο γκολ. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top