Crash Test στις αμερικανορωσικές σχέσεις η επίσκεψη Τίλερσον στη Μόσχα

Τι μεταδίδει από τη Ρωσία για το Star ο Δημήτρης Λιάτσος

Όλες τις τελευταίες εξελίξεις για τον ψυχρό πόλεμο μεταξύ ΗΠΑ-Ρωσίας και την κόντρα των δύο χωρών για την Συρία και την Βόρεια Κορέα, μετά τη συνάντηση Λαβρόφ-Τίλερσον, μετέδωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και στην Μάρα Ζαχαρέα, ο δημοσιογράφος Δημήτρης Λιάτσος από την Μόσχα.

«Η πρωινή συνάντηση του αμερικανού υπουργού Εξωτερικών με τον ρώσο ομόλογο του δεν πήγε καλά και γίνονται νέες συνομιλίες στο Κρεμλίνο, με τον πρόεδρο Πούτιν. Το πολεμικό κλίμα που υπήρχε τις τελευταίες ώρες, άρχισε προς το παρόν να πέφτει στην συνάντηση των δύο υπουργών Εξωτερικών. Ο Λαβρόφ το πρωί της Τετάρτης ανοιχτά επιτέθηκε στους αμερικανούς δημοσιογράφους, οι οποίοι όρμησαν πάνω του με κραυγές και του έλεγαν επίμονα “πείτε μας κάτι, πείτε μας κάτι”. Ο ρώσος υπουργός τους είπε “που διαπαιδαγωγηθήκατε με αυτό τον τρόπο, και μου ζητάτε απαντήσεις, ενώ ακόμη δεν ξεκινήσαμε να μιλάμε με τον αμερικανό ομόλογο μου”», είπε αρχικά ο δημοσιογράφος.

«Όλος ο βερμπαλισμός των τελευταίων ωρών έγινε ένα προπέτασμα καπνού, έτσι ώστε σήμερα να γίνει μια πολύ σημαντική συζήτηση στο Κρεμλίνο. Οι πρώτοι αναλυτές που σχολιάζουν τις συνομιλίες λένε πως πίσω από τον καπνό υπάρχει ουσία, διότι οι αμερικανοί δεν έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν μέχρι τώρα μια ισχυρή ομάδα για την εξωτερική πολιτική», πρόσθεσε ο Δημήτρης Λιάτσος.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top