ΦΩΤΙΑ πήρε το Facebook- Ευχές από παίκτες και φιλάθλους στον Μάρκ Μπάρτρα

Συγκλονισμένος και σοκαρισμένος δηλώνει ο διευθύνων σύμβουλος της Ντόρτμουντ, Χανς-Γιοακίμ Βάτσκε

ΦΩΤΙΑ πήρε το Facebook- Ευχές από παίκτες και φιλάθλους σ

Συγκλονισμένος και σοκαρισμένος δηλώνει ο διευθύνων σύμβουλος της Ντόρτμουντ, Χανς-Γιοακίμ Βάτσκε, σε δηλώσεις του που μετέδωσε ζωντανά η γερμανική ομάδα μέσω της σελίδας της στο Facebook.

Οπαδοί απ’ όλο τον κόσμο σχολίαζαν πυρετωδώς κάτω από το βίντεο, στέλνοντας ευχές και σκέψεις στον τραυματία παίκτη Μαρκ Μπάρτρα.

Η τραγική ειρωνεία είναι ότι ο παίκτης της Ντόρτμουντ, Μαρκο Ρόις, λίγα λεπτά πριν από την έκρηξη είχε γράψει στο προφίλ του στο Facebook ότι «όλοι είναι έτοιμοι να λάβουν θέσεις εκκίνησης».

Ο Ραφαέλ Γκερέιρο, από την πλευρά του, ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους ότι ο αγώνας με τη Μονακό αναβλήθηκε εξαιτίας της έκρηξης, στέλνοντας κι αυτός με τον τρόπο του τις ευχές του στον συμπαίκτη του που τραυματίστηκε. «Ένας ευλογημένος παίκτης» γράφει συγκεκριμένα.

Η Ντόρτμουντ, όπως ενημερώνει μέσω της σελίδας της στο Facebook, είναι πρόθυμη να αποζημιώσει τους φιλάθλους, επιστρέφοντάς τους το αντίτιμο του εισιτηρίου, ενώ προτείνει στους φιλάθλους της Μονακό μέρη για να διανυκτερεύσουν.

Τα πληκτρολόγια των φιλάθλων έχουν πάρει φωτιά. Γράφουν ασταμάτητα ευχές και λόγια αγάπης κι αφοσίωσης στην αγαπημένη τους ομάδα. Ανυπομονούν να τη δουν να επιστρέφει στα γήπεδα και να θριαμβεύει!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top