ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ STAR – Πως «φυτεύει» ο Ερντογάν μυστικούς πράκτορες στην Ελλάδα

Ποιοι είναι οι Γκιουλενιστές που ψάχνει ο σουλτάνος;

“Χορός” Τούρκων κατασκόπων και προπαγανδιστών είναι σε εξέλιξη στην Θράκη. O Eρντογάν χρησιμοποιεί την Ελλάδα ως πύλη για τα πολιτικά του παιχνίδια, καθώς τούρκοι μυστικοί πράκτορες κυνηγούν τους γκιουλενιστές που βρίσκονται στη χώρα μας. 

Όπως αποκαλύπτει το Star,  η Ελλάδα είναι το καλύτερο πέρασμα για τους πράκτορες της ΜΙΤ, της διαβόητης τουρκικής μυστικής υπηρεσίας πληροφοριών, η οποία παρακολουθεί τους γκιουλενιστές που έχουν ζητήσει πολιτικό άσυλο στην χώρα μας . 

Ποιοι είναι αυτοί οι Γκιουλενιστές;

Αμέσως μετά το πραξικόπημα 50 συνολικά Τούρκοι οπαδοί του πρώην ιμάμη πέρασαν στη χώρα μας για να γλιτώσουν από τη μανία του παλιού του μαθητή,   Ερντογάν. 25 εκπαιδευτικοί-ακαδημαϊκοί, 5 ανεπάγγελτοι, 7 γιατροί σε δημόσια νοσοκομεία, 7 χαμηλόβαθμοι στρατιωτικοί και 6 δημόσιοι υπάλληλοι  βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε Αθήνα και Κόρινθο.  

Ο Ταγίπ Ερντογάν "φύτεψε" μυστικούς πράκτορες στην Ελλάδα, όπως έκανε και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες . 

Ο εξόριστος διευθυντής της τουρκικής εφημερίδας Ζαμάν, Αμπντουλάχ Μποζγκούρτ, μιλώντας στο Star, προειδοποίησε πώς ο Τούρκος Πρόεδρος χρησιμοποιεί πια και απλούς πολίτες, ως πράκτορες. 

Την ίδια ώρα, το cnn Turk γράφει πώς ο Γκιουλέν ετοιμάζεται για τον Καναδά: έχει δώσει οδηγίες για πώληση του κτήματος του στις ΗΠΑ. Το κίνημα Γκιουλέν ήδη από τη δεκαετία του 1990 έχει ανοίξει μια σειρά εκπαιδευτικά ιδρύματα, σε διάφορες χώρες του κόσμου.Βασικός άξονας είναι η ισλαμική παιδεία.Είναι μάλιστα από τα λίγα σχολεία που οι καθηγητές επισκέπτονται τους μαθητές στο σπίτι.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top