ΟΥΠΣ! Άρχισαν τα όργανα για τη Μελάνια- Γιατί οι Αμερικανοί μάζεψαν υπογραφές εναντίον της;

Της ζητούν να πληρώνει την προσωπική της ασφάλεια μόνη της

ΟΥΠΣ! Άρχισαν τα όργανα για τη Μελάνια- Γιατί οι Αμερικαν

Χθες, Τετάρτη, πάνω από 225.000 Αμερικανοί πολίτες υπέγραψαν αίτημα, ζητώντας από την Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Μελάνια Τραμπ, να ξεκινήσει να πληρώνει η ίδια το εξωφρενικό ποσό που κοστίζει η ασφάλειά της, αλλιώς να πάει να μείνει με τον σύζυγό της στον Λευκό Οίκο.

«Ο φορολογούμενος πληρώνει ένα υπέρογκο ποσό χρημάτων για την προστασία της Πρώτης Κυρίας, μέσα στον Πύργο Τραμπ, στη Νέα Υόρκη» γράφει η αίτηση που υπέγραψαν οι πολίτες. Την ώρα που επιβάλλεται η συνδρομή για την ελάφρυνση του χρέους, «η δαπάνη αυτή δεν παράγει κανένα θετικό αποτέλεσμα για τη χώρα και δεν θα πρέπει πλέον να χρηματοδοτείται» υποστηρίζουν.

Την υπογεγραμμένη αίτηση θα παραδοθεί στους γερουσιαστές της αριστερής πτέρυγας του Δημοκρατικού Κόμματος, Μπέρνι Σάντερς και Ελίζαμπεθ Γουόρεν.

Υπενθυμίζουμε ότι η Μελάνια είχε αρνηθεί να εγκατασταθεί στον Λευκό Οίκο, λόγω του σχολικού προγράμματος και των υποχρεώσεων του γιου της, Μπάρον.

Η προστασία μητέρας και γιου κοστίζει περίπου 146.000 δολάρια ημερησίως στην αστυνομία της Νέας Υόρκης, σύμφωνα με τον αρχηγό της αστυνομίας Τζέιμς Ο' Νιλ, ενώ η προστασία της προεδρικής οικογένειας από την εκλογή του Τραμπ στις 8 Νοεμβρίου μέχρι την ορκομωσία του στις 20 Ιανουαρίου κόστισε συνολικά 24 εκατομμύρια δολάρια, προκαλώντας την οργή των πολιτών.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top