Ο Ερντογάν πήγε σε περίπτερο του «ΟΧΙ» - ΕΝΤΑΣΗ, ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ και ΚΑΥΣΤΙΚΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ

Λίγες μέρες πριν το δημοψήφισμα της 16ης Απριλίου

Επίσκεψη έκπληξη πραγματοποίησε ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν σε περίπτερο του «ΟΧΙ» στην περιοχή του Σαρίγερ στην Κωνσταντινούπολη, λίγες ημέρες πριν το δημοψήφισμα.

Ο Τούρκος Πρόεδρος αρχικά πήγε σε περίπτερο του «ΝΑΙ» και μετά από πρόσκληση πήγε και σε περίπτερο του «ΟΧΙ». Του είπαν ότι ήθελαν να του προσφέρουν ένα τσάι και εκείνος είπε πως δεν είχε χρόνο. «Τουλάχιστον ένα νερό Πρόεδρε», του είπαν. Εκεί ο σουλτάνος ρώτησε μια γυναίκα «Γιατί λέτε όχι; (σσ στο δημοψήφισμα)», και εκείνη του απάντησε ότι «θα πει ΟΧΙ γιατί δεν αισθάνεται αρκετή ασφάλεια». Μετά από αυτό, ο πρόεδρος ήπιε το νερό και έφυγε.

ΓΙΑ ΕΝΤΑΣΗ ΓΡΑΦΕΙ Η ΤΖΟΥΜΧΟΥΡΙΕΤ

Σύμφωνα με πληροφορίες της Τζουμχουριέτ, υπήρξε ένταση στο περίπτερο του «ΟΧΙ» του CHP που επισκέφθηκε ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγιπ Ερντογάν. Για 15 λεπτά έμεινε στο περίπτερο και υπονοώντας τον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, ο Ερντογάν φέρεται να είπε «Ο πρόεδρος σας είναι ψεύτης».

Τότε, μια γυναίκα του Ρεπουπλικανικού Λαϊκού Κόμματος, του απάντησε ότι  «ο πρόεδρος μας δεν είναι εδώ, τον προσβάλλετε. Προσβάλλετε και τις γυναίκες εδώ» και τότε ο Ερντογάν της απάντησε: «και ο πρόεδρός σας είναι ψεύτης και εσείς». Η γυναίκα του ανταπάντησε «στην πραγματικότητα εσείς είστε που λέτε ψέματα».

Της ανταποκρίτριας στην Τουρκία Άννας Ανδρέου

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top