Ο Ομπάμα «την έκανε» ξανά εξωτικά-«Μόνιμες» διακοπές στο νησί του Μάρλον Μπράντο

Ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ «απομονώθηκε» στον παράδεισο προκειμένου να γράψει τα απομνημονεύματά του

Ο Ομπάμα απομονώθηκε στο νησί του Μάρλον Μπράντο

Μετά την… «ζωάρα» που έκανε στην Καραϊβική, στο ιδιωτικό νησί του μεγιστάνα της «Virgin», Ρίτσαρντ Μπράνσον, ο Ομπάμα επιμένει… εξωτικά, και δεν γυρίζει πίσω!

Έτσι αφού καλοπέρασε στην Καραϊβική παρέα με την Μισέλ και τον δισεκατομμυριούχο φίλο του, άνοιξε τα «φτερά» του για το ιδιωτικό νησί του Μάρλον Μπράντο στην Ταϊτή, όπου θα περάσει ένα μήνα απομόνωσης.

Όπου «απομόνωση», μην πάει το μυαλό σας σε καταστάσεις τύπου «Survivor», καθώς ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ θα διαμείνει στο υπερπολυτελές θέρετρο «The Brando», όπου η διαμονή σε μία από τις 35 ιδιωτικές βίλες ξεκινάει από τα 2.000 και φτάνει τα 12.300 ευρώ τη βραδιά. 

Στόχος του Ομπάμα είναι κατά την διάρκεια της «απομόνωσης» του να γράψει τα… απομνημονεύματα του, καθώς στις αρχές του μήνα ο ίδιος και η σύζυγός του Μισέλ υπέγραψαν συμβόλαιο που ξεπερνούσε τα 60 εκατ. δολάρια με τον εκδοτικό οίκο Penguin Random House για τη συγγραφή των απομνημονευμάτων τους.

Για την ιστορία, να σας ενημερώσουμε πως στο «Βrando Resort»  που εγκαινιάστηκε το 2014, κάθε βίλα έχει τη δική της πισίνα και παραλία. Διαθέτει από ένα έως τρία υπνοδωμάτια, δωμάτιο-ντουλάπα, εσωτερικό και εξωτερικό μπάνιο, τεράστιο καθιστικό και media room, όπου μπορεί κανείς να δει τηλεόραση , να ακούσει μουσική ή να εργαστεί χρησιμοποιώντας τη σύνδεση Wi-Fi.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΥΦΑΛΟΥ ΤΟΥ ΜΠΡΑΝΤΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ… ΣΤΗ «ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΠΟΥΘΕΝΑ»

To κοραλλιογενές νησάκι Τετιαρόα, στη μέση του Νότιου Ειρηνικού, βρίσκεται σε απόσταση 30 μιλίων από την Ταϊτή κι έγινε το καταφύγιο του Μάρλον Μπράντο όταν το ανακάλυψε στη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Η Ανταρσία του Μπάουντι», το 1960.

Ο βραβευμένος με Οσκαρ σταρ γοητεύτηκε αμέσως από την εξωτική ομορφιά του. Δεν ήταν ο μόνος. Επί αιώνες το Tetiaroa αποτελούσε τον τόπο διακοπών της βασιλικής οικογένειας της Ταϊτής. Ο Mπράντο ερωτεύτηκε τη ζωή στο νησί, αλλά και την 19χρονη Ταϊτινή, ταρίτα Τεριπάια, την οποία αργότερα παντρεύτηκε.

Εξι χρόνια μετά τη γνωριμία του με το νησί, ο Μπράντο αγόρασε ολόκληρη την ατόλη ύστερα από μία περίπλοκη διαδικασία, που περιλάμβανε την υποβολή άμεσου αιτήματος στον πρόεδρο της Γαλλίας, καθώς και επικίνδυνες διαπραγματεύσεις με μία τυφλή γυναίκα, που κατοικούσε σε αυτό και υποδεχόταν όλους τους εισβολείς, ανοίγοντας πυρ με ένα τουφέκι.

Από τη στιγμή που το αγόρασε, ο ηθοποιός το επισκεπτόταν πολύ τακτικά. Δημιούργησε ένα λιτό πανδοχείο, το Tetiaroa Village, ώστε να μπορούν να απολαύσουν και άλλοι τον ιδιωτικό του παράδεισο. Μεταξύ των διάσημων φίλων, που τον επισκέπτονταν, ήταν ο Κουίνσι Τζόουνς και ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο.

Και φυσικά ούτε ο Ομπάμα έμεινε ασυγκίνητος, καθώς λέγεται ότι βρίσκεται ήδη εκεί και θα μείνει κάνα μήνα, χωρίς να έχει γίνει γνωστό ακόμα αν θα είναι μαζί του και οι δυο κόρες του.

 

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top